Katalozi | Namještaj | Pepco

Pepco - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Istekli Pepco katalozi »

PEPCO katalog

Prelistajte akcijski katalog PEPCO trgovina i uvjerite se u odličnu ponudu PEPCO proizvoda za dom, te kupujte povoljnije. PEPCO i PEPCO letak vam donosi široki asortiman proizvoda po daleko nižim cijenama od ostalih trgovina. Zahvaljujući PEPCO poslovnicama opremanje doma nikad nije bilo jednostavnije i jeftinije.

Uz PEPCO katalog možete saznati sve o novostima u trgovinama, nadolazećim PEPCO akcijama te možete dobiti ideju za darivanje svojih najmilijih ili za uređenje svog doma. PEPCO trgovine dostupne su vam svim područjima diljem zemlje, stoga potražite najbližu PEPCO poslovnicu i kupujte povoljnije.

Aktualni katalog PEPCO

Katalog PEPCO trgovine vam donosi raznovrstan asortiman proizvoda iz različitih kategorija. Jednostavno rečeno u PEPCO trgovinama se nalazi sve za potrebe kupaca, obitelji i kuće po niskim cijenama. U katalogu PEPCO proizvoda možete pronaći sve za dom, od pribora i tekstila za kupaonicu, polica i kutija za pohranu, posteljine i ukrasnih jastučića, sve do kuhinjskog pribora, lonaca i posuda za serviranje i pripremu hrane.

U PEPCO katalogu potražite razne dodatke i detalje za vaš dom, kako biste svakoj prostoriji dodali poseban ugođaj. Sjajna akcija PEPCO za kuću donosi vam veliki izbor proizvoda za kućanstvo po niskim cijenama. Pratite i ostale PEPCO akcije te kupujte povoljnije, jer uz katalog PEPCO novi popusti su vam uvijek na dohvatu ruke. Ako vam ipak kupljeni proizvod ne odgovara, ne morate brinuti jer u PEPCO trgovinama imate pravo na povrat robe u roku od 30 dana.

Novi katalog PEPCO

Uz PEPCO katalog novi možete efektivno saznati koje akcije ova trgovina nudi u budućnosti te se inspirirati i isplanirati vašu iduću kupovinu. Novi katalog PEPCO nalazi se na našoj stranici svaki tjedan i donosi vam izbor najnovijih PEPCO akcija. Upravo uz PEPCO letak novi popusti se mogu naći na razne proizvode u PEPCO-vom asortimanu, poput kuhinjskog pribora, kuhinjskih uređaja, odjeće, obuće i prehrambenih proizvoda.

O PEPCO trgovini, PEPCO asortiman i akcija

PEPCO je osnovan 1999. godine a prve trgovine otvorene su u Poljskoj. Od tada tvrtka neprekidno raste i unapređuje svoju ponudu i poslovanje te se približava potrebama kupaca. PEPCO svojim kupcima pruža pristup proizvodima koji se koriste svakodnevno po pristupačnim cijenama. Cilj i vizija PEPCO poslovnica je postati najpovoljnija i najpopularnija trgovina za obitelj i kućanstvo u čitavoj Europi.

Danas se PEPCO trgovine nalaze na preko 2 700 tisuća lokacija u 16 zemalja diljem Europe, PEPCO ima preko 20 milijuna klijenata mjesečno, a svake se godine otvaraju nove trgovine i broj zaposlenih neprestano raste. PEPCO se vodi idejom dobre kvalitete po pristupačnoj cijeni.

Sto se PEPCO asortimana tiče, vrijedi izdvojiti PEPCO proizvode za kuću. PEPCO proizvodi za kuću dolaze u raznim kategorijama, u stalnoj ponudi PEPCO kataloga nalaze se proizvodi za čišćenje i organizaciju doma uz koje će vaša kupaonica, dnevna soba ili kuhinja uvijek izgledati besprijekorno, na odjelu dekoracije možete pronaći mirisne svijeće, vaze, lampione, ogledala, PEPCO zavjese i ukrasne okvire te razne umjetne biljke. Uz izbor akcija PEPCO za kuću i katalog PEPCO potražite proizvode za kuhinju i blagovaonicu koji će olakšati pripremu i posluživanje hrane, a ukrasno posuđe uljepšat će svaki ručak ili večeru.

Uz to, u katalogu PEPCO namještaja možete pronaći manji namještaj u obliku stolića za kavu, sklopivog taburea i zidnih polica. Pratite akciju PEPCO za kuću i uživajte u niskim cijenama. Na odjelu pisaćeg pribora nalaze se bilježnice i rokovnici, kompleti pisaćeg pribora, samoljepivi papirići, pernice i ostali proizvodi.

PEPCO trgovine

U Hrvatskoj se nalazi 109 PEPCO trgovina na lokacijama diljem zemlje, stoga možete posjetiti PEPCO Zagreb, Varaždin, Bjelovar, Sisak, Požegu, Slavonski Brod, Đakovo, Vukovar, Karlovac, Rijeku, Opatiju, Poreč, Rovinj, Pulu, otoke Krk i Pag, Gospić, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik i razne druge lokacije diljem Hrvatske. 

PEPCO Zagreb trgovine nalaze se na najmanje 20 lokacija u samom gradu, a samo u centru možete pronaći tri PEPCO trgovine. Slična situacija je i u drugim većim hrvatskim gradovima, tako su u Splitu, Rijeci i Osijeku po tri PEPCO trgovine.

PEPCO online shop i kontakt

Za jednostavniju kupovinu i pronalazak proizvoda koji su vam bitni možete posjetiti PEPCO web stranicu to jest PEPCO online shop. PEPCO online shop nije online trgovina u klasičnom smislu, ali nudi mogućnost dodavanja proizvoda u favorite i omogućava da vidite u kojim PEPCO trgovinama je sve dostupan proizvod kojeg pretražujete. Osim PEPCO online shopa, na PEPCO web stranici https://pepco.hr/ ali i na raznim društvenim mrežama se također mogu naći razni načini kako kontaktirati ovu trgovinu, primjerice:

Uz sve navedene načine kontaktiranja, uvijek možete otići u vašu obližnju PEPCO trgovinu i osim iskorištavanja PEPCO akcije koje ste našli u PEPCO katalogu osobno izraziti bilo kakve upite ili sugestije koje imate.

Gdje se otvara pepco?

PEPCO stalno širi mrežu svojih trgovina i planira proširenja, tako je moguća nova PEPCO trgovina u Belom Manastiru, a nedavno je otvoren PEPCO u Belom Manastiru. PEPCO također planira otvorenje u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini, ako planirate kupovati u PEPCO-u u susjednoj državi.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Pepco? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Nova godina često se povezuje s novim odlukama i počecima. Mnogi postavljaju ciljeve i imaju planove kako poboljšati svoj život u narednoj godini.…