Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | Lidl

Lidl - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Lidl

24.06. – 30.06.2024

Prikaži letak
Lidl

17.06. – 23.06.2024

Prikaži letak
Lidl

20.06. – 23.06.2024

Prikaži letak

Istekli Lidl katalozi »

Lidl katalozi

Jedan od najpopularnijih hrvatskih trgovačkih lanaca izdaje Lidl kataloge u klasičnom papirnatom formatu letaka i Lidl katalog online u PDF formatu za lakše čitanje i pronalaženje. Uz Kaufino možete pronaći svaki sadašnji i budući novi Lidlov katalog i Lidl akcije koje se u njima mogu naći. Lidlovi katalozi iznimno su opširni te uz Lidl katalog novi popusti i razne Lidl akcije na dohvatu su vam ruke, tako se primjerice izbor raznih Lidl akcija na prehrambeni i neprehrambeni asortiman protezao na čak 72 stranice.

Lidl trgovine donose sve što vam treba za vaš dom, vrt, ured ili aktivnosti u slobodno vrijeme. Lidl je trgovina za veleprodaju prehrambenih namirnica koja vam donosi sve na jednom mjestu. Lidlov katalog neprehrane odlikuje se raznim proizvodima za njegu i higijenu tijela, za čišćenje kućanstva te hranom i njegom za kućne ljubimce. Osim toga, na policama Lidl trgovina možete pronaći velik izbor kvalitetnog alata vlastite robne marke Parkside. Sve o odličnoj Lidl ponudi možete pronaći u Lidl katalogu novih proizvoda.

Akcijski katalog Lidl

U katalogu Lidl trgovine pronađite odlične ponude i još bolje akcije te kupujte povoljnije. Uhvatite sjajne Lidl akcije i ostvarite dodatne pogodnosti sudjelovanjem u Lidl Plus programu vjernosti. Osim velikog izbora prehrambenih proizvoda, u Lidl katalogu novih akcija čeka vas i bogat asortiman proizvoda za dom, vrt, ured, školski pribor, kvalitetni Parkside alati te pribor za aktivnosti u slobodno vrijeme. Prelistajte Lidl katalog neprehrane i uvjerite se u bogat izbor, vrhunsku kvalitetu i niske cijene.

Lidl aktualni katalozi

Lidl često nudi akcijske i pogodnosti kako bi kupovina u njihovoj trgovini bila što povoljnija i pristupačnija njihovim kupcima. Na Kaufinu potražite novi Lidlov katalog i iskoristite ponude koje možete iskoristiti već danas, za vašu tjednu ili drugu kupovinu koju ste planirali. Svaki novi Lidlov katalog vrijedi cijeli tjedan, od ponedjeljka do nedjelje, a najnoviji Lidlov katalog moći ćete iskoristiti odmah idućeg tjedna, tako da Lidl katalog prelistajte i ostvarite akcije koje se nude svaki novi tjedan

Lidl novi katalog

Na našem profilu su vam je isto već dostupan i najnoviji Lidlov katalog, kako biste uz njega mogli planirati svoju iduću kupovinu i adekvatno se informirali o svim novim Lidl akcija poput Lidl mlijeko akcija, Lidl akcija neprehrane ili drugih pomagala poput Lidl akcija alata. Iako ovaj novi Lidl katalog neće biti vrijedeći kad ga otvorite, on je svejedno dostupan za jednostavno planiranje i kako biste mogli potražiti i iskoristiti neke popuste koje možda niste našli u vrijedećem Lidl katalogu.

O trgovini Lidl

Lidl je osnovan u Njemačkoj, a u Hrvatsku dolazi 2006. godine. Od tada se neprestano širi i raste diljem zemlje. Danas se u Hrvatskoj nalazi 105 poslovnica, a možete ih pronaći u svim većim gradovima i mjestima. Lidl je jedna od vodećih njemačkih maloprodajnih trgovina koje posluju diljem Europe.

Lidl katalog vam donosi širok asortiman proizvoda vrhunske kvalitete. U Lidlu možete pronaći velik izbor svježeg voća i povrća, uvijek svježe meso i mesne prerađevine, razne začine, mlijeko i mliječne proizvode te ostale prehrambene proizvode, kao i razne egzotične proizvode iz raznih kuhinja svijeta u sklopu posebnih Lidlovih tjedana. U Lidl katalogu također se nalaze brojni proizvodi vlastitih robnih marki poput robne marke Lupilu, Okusi zavičaja, Cien, Pilos, Parkside i mnogi drugi koju vašu kupovinu čine povoljnijom. Na Lidl akciji četvrtkom pronađite velik izbor proizvoda iz asortimana vlastite robne marke.

Osim namirnica, u Lidl trgovini možete pronaći velik izbor kozmetike, hrane za kućne ljubimce, proizvode za čišćenje kućanstva, pisaći pribor i opremu za razne sportove, Lidl usisavača, velik izbor odjeće i tekstila te ostale proizvode široke potrošnje. Više o Lidlovom asortimanu možete pronaći u Lidl katalogu neprehrane, Lidl katalogu alata i drugim posebnim Lidl katalozima.

Lidl radno vrijeme

Lidl radno vrijeme razlikuje se od trgovine do trgovine, ali većina Lidl trgovina koristi Lidl radno vrijeme od 8 sati ujutro do 21 sat navečer svaki dan ili skraćuje radno vrijeme nedjeljom do 14 sati, ovisno o veličini, prometu i lokaciji pojedine Lidl trgovine. Neke trgovine počinju Lidl radno vrijeme u čak 7 sati ujutro tako da imate još više vremena za kupovinu, a radno vrijeme Lidl trgovine u vašem gradu ili kvartu pronaći ćete na Lidlovim mrežnim stranicama ili jednostavno upisivanjem u Google adrese ili grada vaše Lidl trgovine.

Lidl Plus

Zahvaljujući Lidl Plus programu možete kupovati povoljnije, koristiti izbor brojnih Lidl akcija i ostvariti odlične pogodnosti. Sve što trebate jest instalirati aplikaciju na vaš mobitel, registrirati se i pratiti Lidl akcije. Na aplikaciji Lidl Plus ćete pronaći razne kupone koji vam olakšavaju postizanje najboljeg omjera cijene i kvalitete. Prilikom kupovine na blagajni skenirajte svoju Lidl Plus karticu i štedite novac.

Osim odličnih kupona koji vam donose uštedu pri svakoj kupovini, Lidl Plus aplikacija vam donosi i aktualni Lidl katalog kojeg možete prelistati na svom mobilnom uređaju, stoga uz Lidl letak i novosti koje vam donosi svakog tjedna, uvijek možete biti u toku. Pratite kad se izdaje novi Lidl katalog, kupujte proizvode na akciji i tako štedite vaš novac.

Lidl poslovnice

Danas Lidl možete pronaći u svim većim gradovima diljem Hrvatske. Prelistajte Lidl katalog i posjetite Lidl Zagreb, Split, Osijek, Lidl Rovinj i ostale poslovnice u manjim gradovima i uvjerite se u najbolji omjer cijene i kvalitete. U Zagrebu i okolici tj. Sesvetama na raspolaganju vam stoji čak 17 Lidl trgovina, dok se u Splitu kao drugom najvećem gradu i njegovoj okolici može pronaći 5 Lidlovih trgovina. Od manjih gradova barem jednu Lidl trgovinu možete pronaći u skoro svakom od njih, primjerice Lidl postoji u Zadru, Puli, Velikoj Gorici, Požegi, Vukovaru, Varaždinu, Karlovcu, Lidl Rovinj i mnogim drugim gradovima diljem države.

Kontakt i društvene mreže

Za pohvale, pritužbe, upute o proizvodima ili radnim vremenima trgovina, ili bilo kakvu drugu komunikaciju možete jednostavno posjetiti svoju obližnju Lidl trgovinu, ali vam je također dostupna Lidlova služba za kupce putem društvenih mreža ili na besplatni broj telefona 0800 200 220. Također vam je dostupan kontakt obrazac na Lidlovim mrežnim stranicama, a od društvenih mreža možete posjetiti navedenu stranicu ili Lidlove profile na svim većim društvenim mrežama poput Facebooka ili Instagrama i informirati se o najnovijim popustima, nagradnim igrama i pogodnostima Lidl nudi.

  • Web stranica: lidl.hr
  • Facebook: Lidl Hrvatska
  • Besplatni kontakt broj: 0800 200 220
  • Instagram: @lidl_hrvatska
  • Adresa: Ulica kneza Ljudevita Posavskog 53, 10410 Velika Gorica

Do kada radi Lidl?

Uobičajeno radno vrijeme Lidl trgovina jest od 7 ili 7:30 sati ujutro do 21 sat navečer, ovisno o trgovini, danu u tjednu i o tome je li blagdan. Za ažurirano i točno vrijeme otvaranja vaše Lidl trgovine posjetite Lidlovu web-stranicu.

Koliko Lidl ima trgovina u hrvatskoj?

Od početnih 13, Lidl se danas proširio na 107 trgovina u Hrvatskoj u svim većim gradovima i mjestima, kao i 2 logističko distributivna centra, a zapošljava oko 3200 zaposlenika.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Lidl? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…