Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | NTL

NTL - akcijski katalog, proizvodi na akciji

NTL - Maxi

17.04. – 23.04.2024

Prikaži letak
NTL - Trgovina

10.04. – 16.04.2024

Prikaži letak
NTL - Trgovina

03.04. – 09.04.2024

Prikaži letak

Istekli NTL katalozi »

NTL katalozi

NTL kupci u Hrvatskoj mogu iskoristiti razne NTL letke s posebnim popustima i promotivnim akcijama koje nudi trgovina NTL. NTL letci često su dostupni, kako bi kupcima omogućili maksimalnu uštedu pri kupovini. Navedeni NTL katalozi koji sadrže najnovije informacije o trenutnim popustima i promocijama često su dostupni i izdaju se redovito. Ovi katalozi često obuhvaćaju različite kategorije proizvoda, uključujući tehniku, kućanske aparate, elektroniku, odjeću, obuću i još mnogo toga.

NTL posebno brine o svojim kupcima te se trudi pružiti im povoljne ponude, izbor NTL akcija i druge prilike za uštedu. Tako NTL letak često obuhvaća i popuste na određene proizvode, ponudu sezonskih NTL akcija, paketne ponude i druge promocije koje će kupcima omogućiti da dobiju više za svoj novac. NTL katalog prelistajte i saznajte sve informacijae o trenutnim akcijama. Ovo je izvrsna prilika da se informirate o najnovijim ponudama i osigurate da ne propustite nijednu priliku za uštedu. NTL trgovina trudi se pružiti najbolju vrijednost svojim kupcima, a NTL letci s popustima i promocijama osiguravaju da svoj novac potrošite na najbolji mogući način.

Aktualni NTL katalog

Aktualni NTl katalozi mogu se pronaći svakog tjedna te obuhvaćaju širok izbor relevantnih akcija. NTL katalog podijeljen je na istok i zapad kako bi ponuda bila što kvalitetnija i prilagođenija potrošačima u pojedinim dijelovima gdje NTL ima poslovnice, tako da prije kupovine budite sigurni da pregledavate katalog koji vrijedi u vašoj NTL trgovini. NTL trgovine tako nude posebne akcije ovisno o tome gdje se nalaze, kako bi vaša kupovina bila što kvalitetnija. Pronađite tako NTL akcije na mlijeko, maslinovo ulje, pivo, meso i druge često korištene proizvode u svako doba godine. Uz portale kao što su Kaufino ili MrOferto možete pronaći sve relevantne kataloge NTL trgovine i sličnih trgovina i tako uvijek osigurati povoljnu kupovinu.

NTL katalog novi

Uz NTL katalog novi popusti koje ova trgovina nudi na dohvatu su vam ruke, posebno ako koristite našu stranicu kako biste ostali ukorak s novim popustima NTL trgovine i drugim NTL akcijama. Ovdje ćete naći najbrže ažurirane nove NTL kataloge i prije nego počnu vrijediti. Takvi NTL katalozi vrijedit će cijeli idući tjedan, u kojem možete obaviti vašu tjednu kupovinu i prigodno uštediti uz sve NTL akcije koje ste pronašli u NTL-ovom katalogu za taj tjedan. Bilo kupovali prehrambene proizvode, higijenske potrepštine ili osnovne potrepštine za kućanstvo, uz NTL katalog novi uvijek ćete proći jeftinije. NTL katalog prelistajte i napravite plan kupovine koji će vam maksimalizirati uštedu.

Povijest i asortiman NTL trgovine

Povijest NTL-a započela je 2001. godine, kad je osnovano Društvo Narodni trgovački lanac d.o.o, uz pomoć kojeg je omogućena distribucija i otvaranje NTL trgovina diljem zemlje. Od svog otvaranja ovo društvo je raslo pripajanjem manjih trgovačkih lanaca i grupacija diljem države. Danas NTL ima gotovo 250 trgovina diljem Hrvatske.

Trgovina NTL prodaje razne kvalitetne prehrambene proizvode i drugi asortiman sličan ostalim trgovačkim lancima, a ponosi se i raznim vlastitim robnim markama, poput TOJETO, Dalmar, Panea, Zorela, Smiješak, Njam i druge, koje kupcima donose kvalitetan izbor mliječnih proizvoda, ribe, kruha, kave, deserata i konditorskih proizvoda te mnogih drugih.

Za proširenje asortimana i alternativne opcije NTL-u, također posjetite slične trgovine i pregledajte njihove kataloge na MrOfertu, poput Spara, Tommy, Studenca i drugih.

NTL mlijeko akcija

NTL mlijeko akcija jedna je od češćih NTL akcija u NTL katalozima, a nudi ovaj neophodan proizvod po sniženoj cijeni. U sklopu NTL mlijeko akcija ističe se NTL posebna marka TOJETO koja je upravo često na akciji. TOJETO nudi svoj 1L trajnog mlijeka sa 2,8 % masti, kao i mnoge druge mliječne proizvode poput jogurta, vrhnja ili mliječnog namaza koji se također često mogu naći na akciji. Od ostalih marki NTL-ova akcija mlijeka zna obuhvaćati i Z'bregov, Dukat kao i druge mliječne proizvode ovih dokazanih robnih marki.

NTL trgovine i radno vrijeme

NTL radno vrijeme razlikuje se od trgovine do trgovine, te je najbolje posjetiti NTL web stranicu i saznati točno radno vrijeme pojedine NTL trgovine, kao i NTL radno vrijeme za blagdane. Što se tiče samih trgovina i njihovih lokacija, NTL trgovine nalaze se na 249 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, kao što su NTL Zagreb, NTL Osijek, NTL Varaždin, NTL Krapina i mnoge druge. Ovo su neke NTL trgovine Zagreb:

NTL trgovine ZagrebAdresa
NTL market SesveteKašinska cesta 109
NTL marketUl. Hermana Bužana 34
Gavranović TrešnjevkaUl. Andrije Žaje 33
Gavranović dućanČakovečka ul. 17

Market Gavranović

Ozaljska ul. 93
Gavranović market SelskaSelska cesta 34

Moguće je da se otvaraju nove NTL trgovine u Zagrebu, tako da ova lista nije konačna. Iako u drugom najvećem gradu u Hrvatskoj, Splitu nema NTL Split trgovina, možete povoljno kupovati u sličnim trgovinama kao što su Studenac market ili Ribola ili svratiti do Zadra gdje se nalazi najbliža trgovina NTL.

NTL kontakt

Postoji više načina kako kontaktirati NTL trgovine, neki od njih su:

   Za druge načine kontaktiranja i infomacije posjetite NTL web stranicu.

   Koje je NTL radno vrijeme?

   NTL radno vrijeme razlikuje se od trgovine do trgovine, kao i ovisno o društvu partneru društva NTL. Najbolji način kako saznati pojedino radno vrijeme NTL trgovine je preko njihove web stranice, na linku https://ntl.hr/prodajna-mjesta. Većina NTL trgovina radi od 6 ili 6:30 ujutro do 20 ili 21 sat navečer preko tjedna, nedjeljom od 8 do 13 sati. Za radna vremena trgovina partnera možete posjetiti link https://ntl.hr/ntl-grupa/prodajna-mjesta i provjeriti radno vrijeme na Google kartama, koje je redovito ažurirano i uglavnom točno.

   Koje sve trgovine obuhvaća NTL?

   Društvo Narodni trgovački lanac d.o.o, osim NTL marketa, obuhvaća još market Gavranović, lanac Trgovina Krk, Bakmaz u Zadru, Boso u Slavoniji, trgovine Dergez, također u Slavoniji i trgovine Robin, poglavito u Koprivničko-križevačkoj županiji. Ove trgovine nalaze po cijeloj Hrvatskoj i obuhvaćaju širok asortiman mješovite robe sličan roditeljskom društvu NTL.

   Druge trgovine

   Vidjeli ste sve kataloge trgovine NTL? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

   Najnoviji članci

   Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

   Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

   S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

   Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

   Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

   Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

   Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

   Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

   Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…

   Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

   Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

   Nova godina često se povezuje s novim odlukama i počecima. Mnogi postavljaju ciljeve i imaju planove kako poboljšati svoj život u narednoj godini.…