Studenac - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Studenac katalog

Studenac katalog

28.09. – 04.10.2023

Studenac katalog

Studenac katalog

21.09. – 27.09.2023

Studenac katalog

Studenac katalog

14.09. – 20.09.2023

Studenac katalog

Studenac katalog

31.08. – 13.09.2023

Studenac - Spremni za školu

Studenac - Spremni za školu

10.08. – 07.09.2023

Istekli letci Studenac »

Studenac katalog akcija

Potražite svaki Studenac market katalog koji se izda, i iskoristite široki izbor Studenac akcija koje vam donose niže cijene u vašem obližnjem Studenac marketu, kao i svim drugim Studenac trgovinama. Studenac katalog akcija vam svakog tjedna donosi novosti iz asortimana i proizvode koji se nalaze na akciji Studenac trgovine. Uz povoljne cijene, vrhunsku kvalitetu i strogo kontrolirane uvjete dostave proizvoda u poslovnice, iskustvo kupovine nikada nije bilo ugodnije. Pratite Studenac vikend akciju i planirajte svoju kupovinu.

Aktualni Studenac katalog

Odaberite aktualni Studenac katalog kako biste odmah mogli iskoristiti Studenac akcije koje pronađete. Bila to Studenac vikend akcija ili Studenac akcija u tjednom katalogu, možete biti sigurni da će uz vrijedeći Studenac katalog akcija biti iskoristiva u vašem Studenac marketu. Studenac je odličan izbor za kupovinu jer se nalazi u mnogim kvartovima i time postaje omiljena trgovina u susjedstvu. Uvijek svježe i kvalitetne namirnice te bogata ponuda proizvoda čine ga omiljenom trgovinom velikog broja kupaca.

Studenac najnoviji katalog

Uz Studenac najnoviji katalog, izdan preko tjedna ili za vikend uz izbor Studenac vikend akcija, možete biti sigurni da nećete propustiti popuste pri vašoj isplaniranoj kupovini u Studenac marketu. Studenac market izdaje kataloge u redovitim intervalima, a svaki letak Studenac trgovine moći ćete pronaći na našoj stranici čim ga Studenac market izda. Pregledajte Studenac novi katalog i uštedite pri kupovini. Uz Studenac katalog novi popusti bit će vam na dohvatu ruke kad god odlučili obaviti svoju tjednu kupovinu, ili ako samo želite kupiti par sitnica za kućanstvo.

Povijest Studenac marketa i izbor Studenac akcija

Studenac Market je trgovački lanac u Hrvatskoj koji se bavi maloprodajom prehrambenih proizvoda. Povijest Studenac marketa seže u 1990-e godine kada je prva trgovina otvorena u mjestu Dicmo pokraj Splita.

Na policama Studenca nalaze se svakodnevno svježe namirnice, kozmetika i proizvodi za njegu kose, kože i tijela, papirnata konfekcija i proizvodi za čišćenje kućanstva, hrana, široka ponuda vina, piva, sokova i drugih napitaka, proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, sezonski proizvodi i ostale potrepštine. Studenac katalog vam donosi više informacija o ponudi i akcijama, te vam tako olakšava planiranje tjedne kupovine i štednju novca. 

Studenac katalog vam osim proizvoda poznatih svjetskih proizvođača, donosi i proizvode iz vlastite robne marke koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom i pristupačnim cijenama koje su dostupne svakom budžetu. Neke od robnih marki iz vlastitog asortimana su Bonkulović, Joma, Bakina zimnica, Moje jutro, Pateamo, Mieloro, Nugafino, Bonfrutta, Frusecca i mnogi drugi. Proizvodi Studenac robnih marki čine vašu kupovinu još povoljnijom, a uz to što se odlikuju niskim cijenama, redovito se nalaze na akciji Studenac marketa.

Trgovački lanac Studenac nastoji biti prisutan u ruralnim područjima te tako osigurava dostupnost prehrambenih proizvoda i drugih potrepština u manjim mjestima diljem Hrvatske.

Moj Studenac

Uz mobilnu aplikaciju Moj Studenac ostvarujte dodatne pogodnosti namijenjene vjernim kupcima Studenac trgovina. Prilikom registracije i aktivacije aplikacije ostvarujete kupon za jedan proizvod po vašem izboru. Pri svakoj kupovini skenirajte digitalnu karticu i uživajte u brojnim pogodnostima. Uz aplikaciju Moj Studenac ostvarujete dodatne Studenac akcije i kupujete povoljnije. Osim toga, uz aplikaciju lakše možete pratiti svoje troškove jer je svaka kupovina zabilježena u aplikaciji. Za još povoljniju kupovinu pratite Studenac kataloge jer vas u njima čeka odlična Studenac vikend akcija.

Studenac trgovine u Hrvatskoj

Studenac trenutačno ima više od 1100 prodavaonica i zapošljava više od 5900 djelatnika, te je među vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj, s velikim brojem manjih kvartovskih trgovina koje su nerijetko u manjim mjestima u kojima nema većih trgovačkih lanaca. Tako kupujte i koristite Studenac akcije u trgovinama Studenac Split, Zagreb, Osijek, Zadar ali i svim manjim mjestima i naselima oko većih gradova, kao i dalje od njih.

Na nekim lokacijama nalaze se Studenac pekarnice koje vam donose svakodnevno svježi kruh i razne pekarske proizvode. Osim pekarnice, u pojedinim poslovnicama možete pronaći i Studenac TO GO oznaku koja nudi mogućnost pripravljene kave, čaja ili vruće čokolade. Popis poslovnica u kojima se nalazi Studenac pekarnica i Studenac TO GO kutak možete pronaći u online katalogu Studenac trgovine.

Sve ostale informacije o aktualnoj ponudi i nadolazećim akcijama Studenac trgovine možete pronaći u Studenac katalogu akcija. 

Kako kontaktirati Studenac market

Studenac market najbolje kontaktirati putem jednog od načina koji navode na njihovoj web stranici https://www.studenac.hr/ ili putem jednog od profila na njihovim društvenim mrežama: 

Na Studenac market web stranici također možete saznati Studenac radno vrijeme vašeg Studenac marketa, i tako točno isplanirati svoju kupovinu.

Koje je radno vrijeme trgovine Studenac?

Radno vrijeme Studenac marketa razlikuje se ovisno o veličini i lokaciji pojedine trgovine, posebno zato što se Studenac trgovine nalaze na mnogo različitih lokacija, tako da je najbolje posjetiti https://www.studenac.hr/popis-trgovina i točno saznati kad radi Studenac trgovina koja vas zanima. Ipak, većina trgovina preko tjedna ima radno vrijeme od 7 sati ujutro do 21 sat navečer.

Kad je osnovan Studenac market?

Studenac market je trgovački lanac u Hrvatskoj koji je osnovan 1991. godine. Tvrtka je počela kao obiteljski posao s jednom trgovinom, a tijekom godina je postepeno rasla i razvijala se. Danas Studenac market ima više od 300 trgovina diljem Hrvatske i jedan je od vodećih maloprodajnih lanaca u zemlji.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Studenac? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Svaki od nas nosi u sebi ogroman potencijal čekajući da bude otkriven. Ono što nazivamo "skrivenim potencijalom" jesu sposobnosti, talenti i…

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Iako je ostalo još nekoliko toplih dana u kojima možete uživati ​​u višim temperaturama, suncu i drugim ugodnim aktivnostima, jesen će uskoro početi.…

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Moda nije samo za žene. Muška moda je posljednjih godina doživjela značajnu transformaciju i postaje sve važniji dio života modernog muškarca. Ne…

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Dijabetes, odnosno šećerna bolest, je bolest od koje trenutno boluje veliki broj ljudi. Ako osoba ne liječi ovu bolest, to može imati ozbiljne…