Studenac market - aktualni katalozi, akcije

Studenac katalog

Studenac katalog

23.03. – 29.03.2023

Studenac katalog

Studenac katalog

16.03. – 22.03.2023

Studenac market

Studenac market

09.03. – 15.03.2023

Studenac market

Studenac market

02.03. – 08.03.2023

Studenac market

Studenac market

23.02. – 01.03.2023

Studenac market jedan je od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj koji vam donosi sve za dom na jednom mjestu. Na policama Studenca nalaze se svakodnevno svježe namirnice, kozmetika i proizvodi za njegu kose, kože i tijela, papirnata konfekcija i proizvodi za čišćenje kućanstva, hrana i proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, sezonski proizvodi i ostale potrepštine. Studenac katalog vam donosi više informacija o ponudi i akcijama, te vam tako olakšava planiranje tjedne kupovine i štednju novca.

Studenac poslovnice nalaze se u Baderni, Benkovcu, Crikvenici, Funtani, Poreču, Dubrovnik, Zagrebu, Zadru, Splitu, na otocima i u velikom broju manjih naselja. Sve informacije o aktualnoj ponudi i nadolazećim akcijama Studenac trgovine možete pronaći u Studenac katalogu akcija.

Na nekim lokacijama nalaze se Studenac pekarnice koje vam donose svakodnevno svježi kruh i razne pekarske proizvode. Osim pekarnice, u pojedinim poslovnicama možete pronaći i Studenac TO GO oznaku koja nudi mogućnost pripravljene kave, čaja ili vruće čokolade. Popis poslovnica u kojima se nalazi Studenac pekarnica i Studenac TO GO kutak možete pronaći u online katalogu Studenac trgovine.

Povijest i nastanak trgovine

Studenac market je trgovački maloprodajni lanac koji posluje od 1991. godine. Prva poslovnica otvorena je u Dućama, zatim u Omišu a kasnije slijedi otvaranje poslovnica diljem Hrvatske. Nakon 2018. godine slijedi ubrzani rast i preuzimanje Istarskih supermarketa i Sonika. 2022. godine maloprodajni lanac preuzima Kordun, Pemo, Duravit i Lonia trgovačke lance i time postaje prisutan u 16 županija i Gradu Zagrebu.

Studenac market danas ima više od 1000 prodavaonica te neprestano radi na svom unapređenju i prilagođavanju svoje ponude potrebama vjernih kupaca. Studenac postaje najbolji izbor u svakom susjedstvu, a njegova kvaliteta i Studenac akcije čine ga i jednim od povoljnijih izbora. Katalog Studenac približava ponudu i informacije o brojnim pogodnostima sve većem broju kupaca diljem Hrvatske.

Moj Studenac

Uz mobilnu aplikaciju Moj Studenac ostvarujte dodatne pogodnosti namijenjene vjernim kupcima Studenac trgovina. Prilikom registracije i aktivacije aplikacije ostvarujete kupon za jedan proizvod po vašem izboru. Pri svakoj kupovini skenirajte digitalnu karticu i uživajte u brojnim pogodnostima. Uz aplikaciju Moj Studenac ostvarujete dodatne Studenac akcije i kupujete povoljnije. Osim toga, uz aplikaciju lakše možete pratiti svoje troškove jer je svaka kupovina zabilježena u aplikaciji. Za još povoljniju kupovinu pratite Studenac kataloge jer vas u njima čeka odlična Studenac vikend akcija.

Studenac market asortiman vrhunske kvalitete

Studenac katalog vam osim proizvoda poznatih svjetskih proizvođača, donosi i proizvode iz vlastite robne marke koji se odlikuju vrhunskom kvalitetom i pristupačnim cijenama koje su dostupne svakom budžetu.

Neke od robnih marki iz vlastitog asortimana su Bonkulović, Joma, Bakina zimnica, Moje jutro, Pateamo, Mieloro, Nugafino, Bonfrutta, Frusecca i mnogi drugi. Proizvodi Studenac robnih marki čine vašu kupovinu još povoljnijom, a uz to što se odlikuju niskim cijenama, redovito se nalaze na akciji Studenac marketa.

Akcijski katalog Studenac

Studenac katalog akcija vam svakog tjedna donosi novosti iz asortimana i proizvode koji se nalaze na akciji Studenac trgovine. Uz povoljne cijene, vrhunsku kvalitetu i strogo kontrolirane uvjete dostave proizvoda u poslovnice, iskustvo kupovine nikada nije bilo ugodnije. Pratite Studenac vikend akciju i planirajte svoju kupovinu.

Studenac je odličan izbor za kupovinu jer se nalazi u mnogim kvartovima i time postaje omiljena trgovina u susjedstvu. Uvijek svježe i kvalitetne namirnice te bogata ponuda proizvoda čine ga omiljenom trgovinom velikog broja kupaca.


Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Studenac market? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

U toplim ljetnim danima svakako odlično odgovara osvježavajuće piće, a još kada je to piće slatki koktel, kombinacija sunca i uživanja postaje veća.…

Slatke činjenice o čokoladi

Slatke činjenice o čokoladi

Iako je čokolada danas sveprisutna u dućanima, restoranima, kinima i ostalim mjestima, sastavni je dio raznih slatkiša, torti i kolača. Gotovo nema…

Zimska idila u vašem domu

Zimska idila u vašem domu

S dolaskom hladnijeg vremena i zimskih mjeseci sve više vremena provodimo u svom domu, stoga je bitno da nam u njemu bude ugodno. Postoji nekoliko…

Njega kućnih ljubimaca

Njega kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci, osim što nas uveseljavaju i podižu raspoloženje, zahtijevaju mnogo brige i strpljenja. Jako je važno da na odabir kućnog ljubimca…