Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | Kaufland

Kaufland - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Kaufland

26.06. – 02.07.2024

Prikaži letak
Kaufland

19.06. – 25.06.2024

Prikaži letak
Kaufland

01.06. – 31.08.2024

Prikaži letak
Kaufland

24.06. – 02.07.2024

Prikaži letak
Kaufland

21.06. – 23.06.2024

Prikaži letak

Istekli Kaufland katalozi »

Kaufland katalog

Prelistajte Kaufland katalog iz udobnosti svog doma i otkrijte sjajne Kaufland akcije i popuste na veliki dio asortimana. Zahvaljujući Kaufland online katalogu Kaufland hipermarketa na jednom mjestu možete pronaći sve što vas zanima, usporediti cijene i pratiti izbor Kaufland ponuda i u sklopu njih Kaufland akcije koje se isplati iskoristiti. Svaki tjedan čeka vas odlična Kaufland akcija za početak tjedna.

Ako želite kupovati provjerene i svježe namirnice te ostvariti više za svoj novac, odaberite Kaufland i Kaufland letak. U Kaufland poslovnicama čeka vas stručno i ljubazno osoblje koje će doživljaj kupovine učiniti još boljim.

Vrijedeći Kaufland online katalog

Kaufland akcije redovno možete očekivati svaki tjedan, bilo u obliku Kaufland akcija za početak tjedna koje obično vrijede samo u ponedjeljak ili unutar Kaufland kataloga akcija koji vrijedi bilo cijeli tjedan ili preko vikenda. Svaki novi Kaufland katalog koji je aktualno vrijedeći potražite na Kaufinu u PDF formatu čim ga trgovina Kaufland izda, i iskoristite ih, ovisno gdje živjeli, u Kaufland Zagreb, Kaufland Osijek, Split trgovini ili Kaufland trgovini u vašem gradu.

Kaufland novi katalog

Uz Kaufland katalog novi popusti uvijek su vam na dohvatu ruke. Konkretno, čak i ako niste stigli iskoristiti ovotjedni Kaufland katalog akcija, Kaufland novi katalog sa sličnim pogodnostima već će vas čekati, i to najlakše ako redovito pratite Kaufino. Kaufland ponuda ne mijenja se previše od tjedna do tjedna, to jest neke osnovne namirnice poput mlijeka i tjestenine skoro uvijek možete naći na akciji. Osim toga, proizvodi Kauflandove marke K-Classic već nude povoljan omjer cijene i kvalitete, a uz Kaufland letak i Kaufland akcije možete ih nabaviti po još povoljnijoj cijeni.

Povijest Kauflanda i Kaufland ponuda

Početak rada Kaufland trgovina seže sve do davne 1930. godine kada je Josef Schwarz spojio svoja dva poduzeća koja su trgovala kolonijalnom robom, mješovitom robom i južnim voćem. Prva poslovnica pod imenom Handelshof otvorena je 1968. godine u Njemačkoj. 2001. godine Kaufland otvara svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj koja se nalazila u Karlovcu. Ubrzo nakon toga Kaufland hipermarketi otvaraju se diljem zemlje. Nakon čega slijedi obnova i modernizacija starijih poslovnica te rastući trend i praćenje navika i životnih stilova svojih kupaca.

Kaufland katalog vam donosi velik izbor proizvoda vrhunske kvalitete i pristupačne cijene. Za još povoljniju kupovinu redovito pratite akcijske kataloge Kaufland trgovine i iskoristite povoljne Kaufland akcije. Kaufland vam donosi 18 vlastitih robnih marki koje garantiraju vrhunski kvalitetu i niske cijene. Neke od robnih marki iz vlastite ponude su Crazy Wolf, K-Bio, K-Classic, K-Favourites, K-Free, K-Purland, K-take it veggie i mnoge druge.

Osim Kauflanda iskoristite akcijske kataloge drugih sličnih trgovina poput Konzuma ili Eurospina i garantirano uštedite.

Kaufland Card

Kaufland Card je program vjernosti koji nagrađuje kupce koji često kupuju u Kauflandu. Uz Kaufland Card možete ostvariti brojne pogodnosti i dodatne popuste te vaša kupovina tako može biti još povoljnija, tako primjerice dobijate kupone koji su posebno prilagođeni vašim potrebama i skupljate bonus bodove. Kako biste postali član Kaufland Card programa vjernosti potrebno je izvršiti registraciju, a registrirati se možete putem službene web stranice, mobilne aplikacije ili u jednoj od Kaufland poslovnica.

Korištenjem Kaufland Card programa vjernosti prilikom svake kupnje u bilo kojoj Kaufland poslovnici, za potrošenih 25 kn ostvarujete 1 bod na svom korisničkom računu. Osvojene bodove kasnije možete iskoristiti.

Kauflandove trgovine i Kaufland radno vrijeme

Kaufland poslovnice nalaze se u gotovo svim većim gradovima diljem Hrvatske, stoga možete posjetiti Kaufland Zagreb, Varaždin, Samobor, Kaufland Osijek, Slavonski Brod, Karlovac, Rovinj, Pulu, Poreč, Zadar, Split, Dubrovnik i mnoge druge. Redovito listajte Kaufland kataloge i pratite Kauflandove akcije te kupujte povoljnije.

Kaufland radno vrijeme ovisi o veličini i lokaciji određene Kaufland trgovine, ali većina Kauflanda radno vrijeme ima između 7 sati ujutro i 21 sat navečer, odnosno 22 sata navečer. Naravno Kaufland radi kraće za vikend, tako je tipično Kaufland radno vrijeme za vikend, to jest u nedjelju  od 8 sati ujutro do 15 sati. Većina Kauflanda ima redovito radno vrijeme, tako da imate cijeli dan za iskoristiti Kaufland akcije i istražiti Kauflandovu ponudu.

Kako kontaktirati Kaufland online

Dok uvijek možete otići u vašu Kaufland poslovnicu i osobno uputiti kritike, pohvale i savjete, lakši način kako kontaktirati ovu trgovinu je preko jednog od njezinih brojnih online kanala i društvenih mreža:

  • Web-stranica: www.kaufland.hr
  • Facebook: KauflandHrvatska
  • Instagram: @kauflandhrvatska
  • E-mail: kontakt@kaufland.hr

Osim ovih načina interakcije, Kaufland nudi opciju responzivne službe za korisnike koja radi od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati navečer, na besplatnom broju telefona 0800/223 223. Također je moguće svoje primjedbe i komentare uputiti putem kontakt formulara na Kauflandovoj web-stranici, na linku https://www.kaufland.hr/usluge/kontakt.html. 

Gdje se nalazi Kaufland u Zagrebu?

Kaufland trgovine je moguće pronaći na čak 10 lokacija u Zagrebu, i to Kaufland trgovine na Jankomiru i u Rudešu, tri Kaufland trgovine na različitim lokacijama u Novom Zagrebu i četiri Kaufland trgovine na istočnom dijelu grada, od Peščenice do Sesveta. 

Do koliko radi Kaufland?

Uobičajno radno vrijeme Kaufland trgovina je od 7 sati ujutro do 22 sata, ali ovo može varirati od trgovine do trgovine i ovisno o danu ili o tome je li blagdan. Ažurirano radno vrijeme svoje Kaufland trgovine možete pronaći na Kauflandovoj web-stranici.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Kaufland? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…