Kaufland - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Kaufland

Kaufland

27.09. – 03.10.2023

Kaufland

Kaufland

04.10. – 10.10.2023

Kaufland

Kaufland

20.09. – 26.09.2023

Kaufland

Kaufland

13.09. – 19.09.2023

Kaufland

Kaufland

06.09. – 12.09.2023

Istekli letci Kaufland »

Kaufland katalog

Prelistajte Kaufland katalog iz udobnosti svog doma i otkrijte sjajne Kaufland akcije i popuste na veliki dio asortimana. Zahvaljujući Kaufland online katalogu Kaufland hipermarketa na jednom mjestu možete pronaći sve što vas zanima, usporediti cijene i pratiti izbor Kaufland ponuda i u sklopu njih Kaufland akcije koje se isplati iskoristiti. Svaki tjedan čeka vas odlična Kaufland akcija za početak tjedna.

Ako želite kupovati provjerene i svježe namirnice te ostvariti više za svoj novac, odaberite Kaufland i Kaufland letak. U Kaufland poslovnicama čeka vas stručno i ljubazno osoblje koje će doživljaj kupovine učiniti još boljim.

Vrijedeći Kaufland online katalog

Kaufland akcije redovno možete očekivati svaki tjedan, bilo u obliku Kaufland akcija za početak tjedna koje obično vrijede samo u ponedjeljak ili unutar Kaufland kataloga akcija koji vrijedi bilo cijeli tjedan ili preko vikenda. Svaki novi Kaufland katalog koji je aktualno vrijedeći potražite na Kaufinu u PDF formatu čim ga trgovina Kaufland izda, i iskoristite ih, ovisno gdje živjeli, u Kaufland Zagreb, Kaufland Osijek, Split trgovini ili Kaufland trgovini u vašem gradu.

Kaufland novi katalog

Uz Kaufland katalog novi popusti uvijek su vam na dohvatu ruke. Konkretno, čak i ako niste stigli iskoristiti ovotjedni Kaufland katalog akcija, Kaufland novi katalog sa sličnim pogodnostima već će vas čekati, i to najlakše ako redovito pratite Kaufino. Kaufland ponuda ne mijenja se previše od tjedna do tjedna, to jest neke osnovne namirnice poput mlijeka i tjestenine skoro uvijek možete naći na akciji. Osim toga, proizvodi Kauflandove marke K-Classic već nude povoljan omjer cijene i kvalitete, a uz Kaufland letak i Kaufland akcije možete ih nabaviti po još povoljnijoj cijeni.

Povijest Kauflanda i Kaufland ponuda

Početak rada Kaufland trgovina seže sve do davne 1930. godine kada je Josef Schwarz spojio svoja dva poduzeća koja su trgovala kolonijalnom robom, mješovitom robom i južnim voćem. Prva poslovnica pod imenom Handelshof otvorena je 1968. godine u Njemačkoj. 2001. godine Kaufland otvara svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj koja se nalazila u Karlovcu. Ubrzo nakon toga Kaufland hipermarketi otvaraju se diljem zemlje. Nakon čega slijedi obnova i modernizacija starijih poslovnica te rastući trend i praćenje navika i životnih stilova svojih kupaca.

Kaufland katalog vam donosi velik izbor proizvoda vrhunske kvalitete i pristupačne cijene. Za još povoljniju kupovinu redovito pratite akcijske kataloge Kaufland trgovine i iskoristite povoljne Kaufland akcije. Kaufland vam donosi 18 vlastitih robnih marki koje garantiraju vrhunski kvalitetu i niske cijene. Neke od robnih marki iz vlastite ponude su Crazy Wolf, K-Bio, K-Classic, K-Favourites, K-Free, K-Purland, K-take it veggie i mnoge druge.

Osim Kauflanda iskoristite akcijske kataloge drugih sličnih trgovina poput Konzuma ili Eurospina i garantirano uštedite.

Kaufland Card

Kaufland Card je program vjernosti koji nagrađuje kupce koji često kupuju u Kauflandu. Uz Kaufland Card možete ostvariti brojne pogodnosti i dodatne popuste te vaša kupovina tako može biti još povoljnija, tako primjerice dobijate kupone koji su posebno prilagođeni vašim potrebama i skupljate bonus bodove. Kako biste postali član Kaufland Card programa vjernosti potrebno je izvršiti registraciju, a registrirati se možete putem službene web stranice, mobilne aplikacije ili u jednoj od Kaufland poslovnica.

Korištenjem Kaufland Card programa vjernosti prilikom svake kupnje u bilo kojoj Kaufland poslovnici, za potrošenih 25 kn ostvarujete 1 bod na svom korisničkom računu. Osvojene bodove kasnije možete iskoristiti.

Kauflandove trgovine i Kaufland radno vrijeme

Kaufland poslovnice nalaze se u gotovo svim većim gradovima diljem Hrvatske, stoga možete posjetiti Kaufland Zagreb, Varaždin, Samobor, Kaufland Osijek, Slavonski Brod, Karlovac, Rovinj, Pulu, Poreč, Zadar, Split, Dubrovnik i mnoge druge. Redovito listajte Kaufland kataloge i pratite Kauflandove akcije te kupujte povoljnije.

Kaufland radno vrijeme ovisi o veličini i lokaciji određene Kaufland trgovine, ali većina Kauflanda radno vrijeme ima između 7 sati ujutro i 21 sat navečer, odnosno 22 sata navečer. Naravno Kaufland radi kraće za vikend, tako je tipično Kaufland radno vrijeme za vikend, to jest u nedjelju  od 8 sati ujutro do 15 sati. Većina Kauflanda ima redovito radno vrijeme, tako da imate cijeli dan za iskoristiti Kaufland akcije i istražiti Kauflandovu ponudu.

Kako kontaktirati Kaufland online

Dok uvijek možete otići u vašu Kaufland poslovnicu i osobno uputiti kritike, pohvale i savjete, lakši način kako kontaktirati ovu trgovinu je preko jednog od njezinih brojnih online kanala i društvenih mreža:

  • Web-stranica: www.kaufland.hr
  • Facebook: KauflandHrvatska
  • Instagram: @kauflandhrvatska
  • E-mail: kontakt@kaufland.hr

Osim ovih načina interakcije, Kaufland nudi opciju responzivne službe za korisnike koja radi od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati navečer, na besplatnom broju telefona 0800/223 223. Također je moguće svoje primjedbe i komentare uputiti putem kontakt formulara na Kauflandovoj web-stranici, na linku https://www.kaufland.hr/usluge/kontakt.html. 

Gdje se nalazi Kaufland u Zagrebu?

Kaufland trgovine je moguće pronaći na čak 10 lokacija u Zagrebu, i to Kaufland trgovine na Jankomiru i u Rudešu, tri Kaufland trgovine na različitim lokacijama u Novom Zagrebu i četiri Kaufland trgovine na istočnom dijelu grada, od Peščenice do Sesveta. 

Do koliko radi Kaufland?

Uobičajno radno vrijeme Kaufland trgovina je od 7 sati ujutro do 22 sata, ali ovo može varirati od trgovine do trgovine i ovisno o danu ili o tome je li blagdan. Ažurirano radno vrijeme svoje Kaufland trgovine možete pronaći na Kauflandovoj web-stranici.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Kaufland? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Svaki od nas nosi u sebi ogroman potencijal čekajući da bude otkriven. Ono što nazivamo "skrivenim potencijalom" jesu sposobnosti, talenti i…

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Iako je ostalo još nekoliko toplih dana u kojima možete uživati ​​u višim temperaturama, suncu i drugim ugodnim aktivnostima, jesen će uskoro početi.…

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Moda nije samo za žene. Muška moda je posljednjih godina doživjela značajnu transformaciju i postaje sve važniji dio života modernog muškarca. Ne…

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Dijabetes, odnosno šećerna bolest, je bolest od koje trenutno boluje veliki broj ljudi. Ako osoba ne liječi ovu bolest, to može imati ozbiljne…