Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | Tommy

Tommy - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Istekli Tommy katalozi »

Tommy katalozi

Tommy katalozi dostupni su vam svaki tjedan na stranicama kao što su MrOferto ili Kaufino. Svaki Tommy letak sadrži ono najbolje što vam vaš Tommy supermarket može ponuditi taj tjedan, od razne prehrane i pića do svakakvih neprehrambenih pomagala i proizvoda. Tommy katalog prelistajte i otkrijte sve ovo i još mnogo više.

Tako Tommy online katalog sadrži proizvode koji vam donos68e najbolji omjer cijene i kvalitete. Tommy katalog akcija svojim kupcima donosi vlastite robne marke koje donose proizvode u gotovo svim kategorijama na popust. Robne marke poput marke Lipi bokun, Bondi, BellaSana, Delicato, Spectar, Domax, T!, Marinero, Primax i ostale nude raznovrsnost i kvalitetu.

Aktualni Tommy katalog

Stalna kontrola proizvoda i dobavljača, unapređenje asortimana i prilagođavanje potrebama kupaca čine Tommy omiljenom trgovinom u svakom susjedstvu. Prelistajte Tommy katalog akcija i birajte domaće i kvalitetne proizvode. Zahvaljujući domaćim poljoprivrednicima i uzgajivačima, na policama Tommy poslovnica možete pronaći uvijek svježe sezonsko voće i povrće koje u najkraćem mogućem roku stiže s polja na police trgovine u vašem susjedstvu. Pratite Tommy akciju sezonskog voća i povrća poput dinje, lubenice, avokada, manga i drugih te drugi izbor Tommy akcija u Tommy aktualnom katalogu kojeg Tommy izdaje svaki tjedan te osigurajte sebi i svojim najmilijima kvalitetne i zdrave obroke, užine ili deserte.

Najnoviji Tommy katalog

Novi Tommy katalog donosi vam sve novosti o ponudi u asortimanu, odlične cijene i kvalitetne proizvode. Ako tražite način da uštedite svoj novac bez da smanjujete kupovinu, dobro je planirati kupovinu na tjednoj bazi. Upravo to vam olakšava Najnoviji Tommy katalog koji vam svakog tjedna donosi nove ponude i odlične Tommy akcije koje vrijedi iskoristiti, a čak i ako još ne vrijedi, novi Tommy katalog može vas inspirirati za vašu tjednu kupovinu.

Tommy novi katalog vam donosi i proizvode koji se nalaze na nižim cijenama jer izlaze iz asortimana, stoga redovito pratite novi Tommy katalog i ostvarite više za vaš novac. Uz Tommy katalog novi popusti, izbor Tommy akcija i uživanje u svakoj kupovini bliže je nego ikada.

Povijest, asortiman i Tommy akcija

Tommy je osnovan 1992. godine u Splitu, 2006. godine širi prodajnu mrežu izvan Splita i otvara supermarket u Novom Vinodolskom. Od tada ga prati kontinuiran rast i otvaranje poslovnica u obliku maximarketa, supermarketa i hipermarketa.

Tommy je danas maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, 6. po redu trgovački lanac u Hrvatskoj s kontinuiranim rastom tržišnog udjela. Tommy primjenjuje visoke ekološke standarde i pruža potporu održivom razvoju, te stalno razvija nove usluge i komunikacijske kanale kojima se približava svojim kupcima i prilagođava svoju ponudu upravo njima, a uz Tommy katalog nudi svoje proizvode koji se rade na ekološki osviješten i održiv način i približava ih kupcima iz tjedna u tjedan.

Tommy naruči i pokupi i Tommy mobilna aplikacija

Kako bi kupovina bila što ugodnija i jednostavnija tu je usluga Tommy naruči & pokupi. Sve što trebate jest pregledati ponudu Tommy kataloga, odabrati željene proizvode, odabrati način plaćanja te vrijeme i mjesto preuzimanja koje vam najviše odgovara. Tommy online plaćanje je moguće uz naruči & pokupi, kao i plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda. Sve naručene namirnice i proizvodi pomno se biraju i uredno slažu.

Kupovina putem online Tommy kataloga moguća je u poslovnicama u Splitu, Solinu, Zadru, Kaštel Novom, Metkoviću, Zagrebu, Rabu, Supetru, Dubrovniku, Šibeniku, Rijeci, Dugopolju, Podstrani, Starom Gradu, Malinskoj i Makarskoj.

Osim naruči i pokupi, na raspolaganju vam stoji i Tommy mobilna aplikacija. Kako bi kupovina u Tommy trgovinama bila što jednostavnija i isplativija pratite Tommy katalog putem mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija vam olakšava praćenje Tommy akcija i povoljnih ponuda, vaših online kupovina i ostalih pogodnosti.

Tommy supermarketi

Tommy je pravi primjer trgovine u susjedstvu koji vam svakodnevno donosi kvalitetne i svježe namirnice te prilagođava svoju ponudu prema potrebama kupaca. Tommy poslovnice nalaze se na 227 prodajnih mjesta diljem Hrvatske u 10 hrvatskih županija u čak 4 prodajna formata. Posjetite Tommy hipermarket, maximarket, supermarket i market te iskoristite Tommy akcije i pogodnosti povoljne kupovine. Za još povoljniju kupovinu pratite katalog Tommy ponude, planirajte svoju kupovinu i kupujte uz Tommy letak.

Kontakt Tommy trgovine

Postoje raznovrsni načini kako kontaktirati trgovinu Tommy online, a Tommy zaposlenici rado će čuti vaše savjete, pohvale i kritike i uživo dok traje Tommy radno vrijeme. Neki od kanala kako kontaktirati vaš Tommy supermarket, kao i općenito trgovinu Tommy su:

Na svim ovim kanalima kao i na Tommy web stranici i drugim društvenim mrežama online možete provjeriti sve najnovije infomacije vezane uz vaš Tommy supermarket i druge Tommy trgovine u vašoj blizini.

Što je "Tommy zna što voliš"?

Tommy zna što voliš jest novi slogan Tommy trgovine, koji je 2019. zamijenio stari Tommy slogan "Tommy, to mi treba" u sklopu izdavanja nove komunikacijske platfome usko povezane s trgovačkim lancem Tommy

Koje je Tommy radno vrijeme?

Radno vrijeme Tommy poslovnica ovisi o poslovnici ali preko tjedna ali i vikendom pretežito traje od 7 sati ujutro do 21 sat navečer. Popis svih lokacija Tommy poslovnica, kao i njihovo radno vrijeme možete pronaći na Tommy službenim internet stranicama - https://www.tommy.hr/prodavaonice

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Tommy? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Nova godina često se povezuje s novim odlukama i počecima. Mnogi postavljaju ciljeve i imaju planove kako poboljšati svoj život u narednoj godini.…