Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | KTC

KTC - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Istekli KTC katalozi »

KTC katalozi

KTC katalozi nude prehrambene proizvode, kozmetiku i proizvode za njegu tijela, kose i kože, tehniku i razne uređaje, velik izbor kućanskog tekstila, sve za vaš vrt i kućanstvo te ostale proizvode široke potrošnje. Pratite aktualni KTC katalog akcija i uhvatite odlične KTC akcije kao navedene i druge poput KTC akcija meso, te tako ostvarite najbolji omjer cijene i kvalitete. U KTC katalogu akcija možete pronaći i brojne popuste i akcije koje dolaze u nadolazećem tjednu, ili ako koristitite aktualni KTC katalog akcije koje trenutno vrijede u svakoj KTC trgovini. KTC katalozi uvijek su vam dostupni na stranicama MrOferto ili Kaufino, tako da ih posjetite i redovito iskoristite nove ponude.

Aktualni KTC katalog akcija

Uz akcijski katalog KTC trgovine možete dobiti više za vaš novac. Sve što trebate jest slijediti nekoliko koraka do jeftinije kupovine. Prvo i najosnovnije, prije svake kupovine potrebno je pregledati akcijski katalog KTC supermarketa, zatim trebate napraviti popis za kupovinu i držati se popisa, što znači ne kupovati proizvode koji se ne nalaze na popisu. Uz KTC letak i izbor KTC akcija te unaprijed određeni popis za kupovinu, vaša kupovina bit će povoljnija, a košarica punija.

KTC novi katalog

Redovite KTC akcije koje možete pronaći u KTC katalogu novih ponuda su akcije sezonskog voća i povrća koje u najkraćem roku dolazi od polja do vašeg stola. Osim povoljne akcije voća i povrća, KTC novim katalogom obuhvaćena je i KTC akcija mesa koja će olakšati pripremu svakog roštilja.

Osim ovog uvijek svježeg voća i povrća, u katalogu KTC supermarketa nalazi se kvalitetno i svježe meso te razne mesne prerađevine. Pratite akcijske kataloge KTC i uhvatite sljedeću KTC akciju mesa i mnoge druge ponude koje nudi KTC novi katalog te kupujte povoljnije i jednostavnije, jer uz KTC katalog novi akcija koju trebate je uvijek na dohvatu ruke.

Povijest KTC trgovine i KTC ponuda

Obiteljska tvrtka KTC d.d. osnovana je 1992. godine, dok je prvi KTC trgovački centar otvoren 1994. godine u Križevcima. Tijekom godina se otvaraju brojni KTC trgovački centri diljem Hrvatske i raste broj zaposlenih djelatnika. Tvrtka KTC se uz supermarkete, poljoljekarne i benzinske postaje bavi i turizmom te ugostiteljstvom. Danas se KTC trgovine nalaze u 25 gradova diljem zemlje.

KTC trgovački centri ubrzo razvijaju ostale usluge, stoga se osim trgovine i poljoljekarni počinju okretati ugostiteljstvu, turizmu i benzinskim postajama. KTC trgovački centri, jednostavno rečeno, na jednom mjestu nude sve što vam treba.

KTC trgovine donose vam proizvode široke potrošnje, u stalnoj ponudi se nalaze prehrambene namirnice koje obuhvaća KTC katalog prehrana, slatkiši i piće, kozmetika, sredstva za održavanje čistoće kućanstva, manji kućanski aparati i tehnička roba uz KTC katalog tehnika, velik izbor tekstila, igračke te ostali proizvodi uz drugi KTC katalog akcija. Uz KTC letak tako na jednom mjestu možete pregledati ovotjednu ponudu i KTC akcije koje slijede.

Uz vrhunske proizvode pristupačne cijene lakše možete štedjeti novac. Odabirom KTC trgovina, redovitim praćenjem KTC kataloga i tjednim planiranjem kupovine, ostvarujete najbolji omjer cijene i kvalitete. KTC trgovački centri potiču domaće gospodarstvo i podržavaju male poljoprivrednike, uzgajivače i dobavljače. Zahvaljujući tome, na police KTC trgovina voće i povrće dolazi u najkraćem mogućem roku.

KTC dostava

Jedna od mnogih usluga zbog kojih se KTC izdvaja od sličnih supermarketa upravo je mogućnost KTC dostave robe iz KTC supermarketa. Svoju narudžbu možete predati putem telefona u supermarketima koji vrše dostavu, a to su KTC Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec i Zabok.

KTC trgovine u Hrvatskoj

KTC trgovački centri nalaze se na 27 lokacija u čak 25 gradova diljem Hrvatske, stoga možete posjetiti KTC Bjelovar, Čakovec, Daruvar, Ivanec, Jalžabet, Karlovac, Koprivnicu, Krapinu, Križevce, Kutinu, Pakrac, Petrinju, Pitomaču, Sisak, Veliku Goricu i ostale prodajne centre. Uz KTC katalog novih proizvoda, prvi možete saznati sve o nadolazećim novostima i popustima u KTC trgovačkim centrima.

KTC katalog prelistajte i saznajte sve o KTC akcijama upravo u prodajnom mjestu u vašem gradu.

Kontaktirajte KTC

Za sve upite, pohvale i kritike, kao i za lakše praćenje svih novih popusta i pogodnosti koje KTC nudi, kontakt KTC trgovine možete pronaći na njihovoj web-stranici kao raznim društvenim mrežama:

Iskoristite bilo koji od ovih načina kontaktiranja i povežite se s vašom KTC trgovinom već danas.

Koje je KTC radno vrijeme?

Da biste pratili radno vrijeme KTC trgovina i saznali najnovije informacije, možete to učiniti posjetom njihovoj službenoj web stranici. Službena web stranica KTC trgovačkog lanca je: www.ktc.hr Na njihovoj internetskoj stranici će biti navedeno radno vrijeme svih njihovih trgovina. Također, mogu postojati posebne obavijesti o promjenama radnog vremena za blagdane ili posebne prigode.

Koliko ima KTC trgovina u Hrvatskoj?

KTC trgovačku mrežu čini 28 supermarketa te niz specijaliziranih prodavaonica u 26 hrvatskih gradova. U KTC supermarketima nudi se veliki izbor proizvoda široke potrošnje (prehrane, pića, kozmetike, proizvoda za pranje i čišćenje, tehničke robe, tekstila, igračaka i kućanskih potrepština).

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine KTC? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Nova godina često se povezuje s novim odlukama i počecima. Mnogi postavljaju ciljeve i imaju planove kako poboljšati svoj život u narednoj godini.…