Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | Ribola

Ribola - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Ribola

17.04. – 23.04.2024

Prikaži letak
Ribola Katalog

10.04. – 16.04.2024

Prikaži letak

Istekli Ribola katalozi »

Ribola katalog

Trgovina Ribola redovito izdaje Ribola katalog akcija, obuhvaćajući atraktivne popuste i promocijske cijene za svoje kupce. Ovaj Ribola katalog, kao i svi katalozi Ribola izdaje, predstavljaju odličan način da se informirate o najnovijim ponudama i iskoristite priliku za uštedu prilikom kupovine. Ribola se trudi osigurati da njeni kupci imaju pristup informacijama o trenutnim Ribola akcijama i popustima putem svojih web stranica i društvenih mreža, ali i Ribola kataloga. Ovi katalozi često obuhvaćaju širok raspon proizvoda koji su dostupni u trgovini, uključujući prehrambene proizvode, svježe namirnice, kućanske potrepštine i druge artikle. 

Ribola letak obuhvaća različite vrste popusta, kao što su snižene cijene na odabrane proizvode, posebne ponude za veće količine ili čak paketne ponude koje omogućavaju kupcima da uštede dok kupuju. Ribola letak često je dostupan unutar  kako bi kupci mogli pregledati najnovije ponude prije nego što krenu s kupovinom. Također, Ribola može obavijestiti svoje kupce o najnovijim Ribola akcijama putem drugih kanala kao što su e-mailovi ili društvene mreže. Za sve one koji traže priliku za uštedu pri kupovini, katalozi Ribola trgovine pružaju korisne informacije o trenutnim popustima i promocijama u vidu relevantnih Ribola akcija. Posjetite Ribola trgovinu i iskoristite sve prednosti koje donose njihovi atraktivni letci!

Vrijedeći katalozi Ribola

Katalozi Ribola trgovine se obično objavljuju prema redovitom rasporedu, obično svakog svakog tjedna ili prema sezonskim potrebama. Ribola katalog vikend akcija obično se izdaje preko vikenda, ali svejedno traje cijeli tjedan. Ovi katalozi obuhvaćaju širok spektar proizvoda, uključujući prehrambene namirnice, svježe proizvode, kućanske potrepštine i druge artikle koji se mogu pronaći u trgovini Ribola i koju su se našli u sklopu zadnjeg asortimana Ribola vikend akcija. 

U ovim letcima kupci često mogu pronaći razne promocije kao što su popusti na odabrane proizvode, akcijske cijene za određene količine proizvoda ili paketne ponude koje nude više proizvoda po povoljnoj cijeni. Trgovina Ribola pažljivo planira i osmišljava svoje promotivne letke kako bi kupcima pružila najbolju vrijednost za njihov novac. Ovi letci omogućavaju kupcima da uštede pri kupovini svakodnevnih potrepština uz Ribola akcije te da istraže raznoliku ponudu proizvoda dostupnih u trgovini.

Kako bi bili informirani o najnovijim letcima i ponudama, preporučuje se redovito praćenje obavijesti trgovine Ribola putem e-maila, društvenih mreža ili posjetom trgovini, ili se putem naše stranice mogu jednostavno pratiti svi Ribola katalozi čim ih trgovina izda. Na MrOfertu ovi katalozi će uvijek biti ažurirani. Na taj način, kupci mogu iskoristiti najbolje trenutne Ribola akcije i popuste, čime će osigurati optimalnu isplativost svoje kupovine.

Ribola katalog novi

Uz Ribola katalog novi popust dostupni su u par klikova, a uz izdvojenu ponudu u mogućnosti ste uštediti još više. Naime, svaki novi Ribola katalog nudi nekoliko proizvoda koji su izdvojeni iz ponude i posebno sniženi. Prošli tjedan u Ribola katalogu akcija izdvojene Ribola akcije bile su na voće i povrće, kao što su marelice, kvalitetne borovnice ili limun, a svaki tjedan moći ćete pronaći novu izdvojenu ponudu Ribola trgovine. Kao što je već rečeno, novi Ribola katalog bit će dostupan na našoj stranici svaki tjedan u lako čitljivom formatu, a osim izdvojene ponude obuhvaća razne Ribola akcije i promocijske ponude, uključujući sniženja na pojedine proizvode ili pakete proizvoda, nagradne igre i druge pogodnosti.

Uz novi Ribola katalog moći ćete uštediti bilo da kupujete sezonski ili redovito, u bilo kojoj trgovini Ribola u Hrvatskoj, a uz redovito praćenje MrOferto stranice kao i Ribola.hr web-stranice uvijek ćete biti informirani o najnovijim pogodnostima ova trgovina stavlja na raspolaganje.

Povijest Ribola trgovine i njihov asortiman

Prva trgovina otvorena je 1992. godine u obiteljskoj kući u Kaštel Kambelovcu, u kvartu po kojem Ribola nosi ime. 2005. Ribolu preuzima tvrtka Nird d.o.o. Od 2008. g. Ribola je članica udruženja Ultragros. Trgovački lanac Ribola danas posluje u 80 poslovnica širom Dalmacije nudeći kupcima raznovrstan asortiman robe široke potrošnje.

Neke od marki koje Ribola trgovina ističe su primjerice mliječni proizvodi marke Domaća kravica, Lucky pet hrana za ljubimce, Domaća priča i Ultra Gros mesni proizvodi, Ultra line tekstilni proizvodi te drugi proizvodi univerzalne Ultra Gros marke, poput ribljih prerađevina, džemova, čajeva, bezalkoholnih pića, grickalica i drugih proizvoda.

Posjetite i stranice sličnih trgovina kao što su Studenac i Spar, u čijim katalozima se mogu naći popusti na sličan asortiman kao taj trgovine Ribola.

Ribola trgovine i radno vrijeme

Od preko 80 poslovnica na širem dalmatinskom području najviše ih se može naći u velikim gradovima. Kupujte tako u 47 trgovina Ribola Split u gradu Splitu i okolici, 9 trgovina Ribola u Zadru te veći broj Ribola trgovina u Ninu, Šibeniku, Sinju, Makarskoj i drugim mjestima na obali u unutrašnjosti Dalmacije. Za detaljno Ribola radno vrijeme svake trgovine posjetite Ribola web stranicu Ribola.hr i pronađite sekciju s poslovnicama, gdje ćete jednim klikom moći saznati Ribola radno vrijeme trgovine u vašoj blizini.

Što se tiče načina plaćanja, trgovinama Ribola moguće je jednokratno plaćanje gotovinom ili debitnim i kreditnim karticama Visa, MasterCard, Maestro i Diners i obročno plaćanje bez naknade kreditnim karticama OTP banke Visa, MasterCard i Maestro.

Ribola d.o.o. kontakt

Ažurirane kontakt informacije najlakše ćete naći na Ribolinoj web stranici Ribola.hr, gdje se nalazi i prikladan obrazac za pohvale i pritužbe. Drugi načini kako kontaktirati Ribola trgovinu su:

Koje je Ribola radno vrijeme

Najbolji način kako saznati točno radno vrijeme pojedine Ribola trgovine je preko stranice https://ribola.hr/poslovnice/ gdje možete naći interaktivnu kartu sa svim Ribola poslovnicama, a jednim klikom na pojedinu Ribola trgovinu moći ćete vidjeti ažurirano radno vrijeme za trgovinu u pitanju. Obično, Ribola trgovine rade od 6 ili 7 sati ujutro do 21 ili 22 sata navečer, a u nedjelju obično rade od 7 do 21 sati, ili ne rade ovisno o pojedinoj trgovini.

Imaju li u trgovini Ribola povrat proizvoda?

Trgovina Ribola nudi uslugu povrata proizvoda, jer sukladno zakonu moraju u nekom opsegu svojim kupcima omogućiti povrat. Možete poslati upit ili se obratiti osoblju trgovine kako bi saznali više o postupku povrata i uvjetima koji se primjenjuju. Ova usluga kupcima omogućava da se osjećaju sigurno prilikom kupovine i da imaju mogućnost vratiti proizvode, uz posjedovanje računa, ako nisu zadovoljni ili ako proizvod nije ispravan.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Ribola? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

Nova godina često se povezuje s novim odlukama i počecima. Mnogi postavljaju ciljeve i imaju planove kako poboljšati svoj život u narednoj godini.…