Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | Plodine

Plodine - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Plodine

10.07. – 16.07.2024

Prikaži letak
Plodine

03.07. – 09.07.2024

Prikaži letak
Plodine

26.06. – 02.07.2024

Prikaži letak

Istekli Plodine katalozi »

Plodine katalozi

Plodine je hrvatski trgovački lanac koji vam donosi svakodnevno svježe meso, ribu, voće i povrće te ostale namirnice, proizvode široke potrošnje te sve za dom i vrt na jednom mjestu. Katalog Plodine trgovine vam donosi velik izbor proizvoda iz vlastite robne marke koji se odlikuju, osim kvalitetom, iznimno povoljnim cijenama. Plodine asortiman osim navedenog obuhvaća velik izbor druge raznovrsne prehrane i neprehrane, a sve ove proizvode pokriva izbor akcija Plodine nudi u Plodine katalogu svaki put kad ga izda.

Plodine aktualni katalog

Plodine katalog prelistajte i pronađite vama relevantan izbor Plodine akcija na široki Plodine asortiman. Trgovina Plodine izdaje Plodine katalog koji vrijede za više raznovrsnih razdoblja. Novi Plodine katalozi mogu vrijediti preko vikenda, cijelog tjedna ili samo određenim danom, tako primjerice Plodine akcija za početak tjedna u pravilu vrijedi za prvih par dana tjedna.

Plodine akcija koja vas očekuje početkom svakog tjedna i koju obuhvaća Plodine aktualni katalog na Kaufinu ili MrOfertu vam redovito donosi velik broj proizvoda iz raznih dijelova asortimana na popustu. Iskoristite odličnu Plodine akciju i kupujte Plodine asortiman namirnica, proizvoda za kućanstvo, ured i kućne ljubimce po nižim cijenama od uobičajenih. Sve o Plodine akciji za početak tjedna možete saznati u Plodine katalogu. 

Plodine novi katalog

U Plodine katalozima redovito možete pronaći izvor inspiracije za kuhanje. Sve što trebate jest prelistati aktualni akcijski katalog Plodine supermarketa, odabrati proizvode na Plodine akciji i iskoristiti sjajne ponude.

U Plodine katalogu novih proizvoda redovito se nalaze proizvodi vlastite robne marke koji vam osiguravaju najbolji omjer cijene i kvalitete te omogućavaju povoljniju košaricu svima. Iskoristite akciju Plodine mliječnih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina ili školskog pribora i pribora za ured. Saznajte koja akcija Plodine robnih marki je aktualna u tjednu koji slijedi uz Plodine najnoviji katalog, te prema tome planirajte svoju kupovinu i kupujte povoljnije.

Plodine mesnica i ribarnica vam svakog dana donose velik izbor svježeg mesa i ribe. Uz Plodine katalog novi popusti su vam na dohvatu ruke, pa potražite istaknute proizvode koji se nalaze na akciji, novosti u asortimanu i dodatne obavijesti vezane uz supermarkete i njihovu ponudu.

O Plodinama i Plodine asortimanu

Plodine su osnovane 1993. godine u Rijeci gdje se nalazi prvi prodajni centar. Ubrzo nakon toga slijedi širenje na lokalnoj razini, a 2000. godine otvaraju se unificirani supermarketi u skladu sa europskim standardima koji svojim kupcima pružaju iskustvo bogate ponude i iznimno povoljne kupovine.

Plodine su danas jedan od najvećih lanaca supermarketa u zemlji i regiji. Diljem Hrvatske nalazi se 108 supermarketa koji vjerno zadovoljavaju sve potrebe svojih kupaca. Plodine postižu vrhunsku kvalitetu ponude tako što zahtijevaju visoku razinu kvalitete proizvoda, što znači da se pomno kontrolira porijeklo namirnica i proizvoda, te se provode stalne kontrole kvalitete i provjere namirnica.

Plodine katalog vam donosi bogat asortiman proizvoda koji će vas osvojiti svojom kvalitetom i povoljnim cijenama. Proizvodi iz vlastite robne marke dolaze na police trgovina s oznakom koja označava kvalitetu, pomno odabrane sirovine i stručnu proizvodnju, ispunjavanje vrhunskih europskih standarda te na kraju cijene koje odgovaraju svakom budžetu.

U Plodine katalogu potražite proizvode robne marke Adria, B&B, Baby Best, Baby Care, Bakina kuharica, Barba, Berci, Biscoletti, Bits & Bytes, Blossom treat, Citra!, Dix, Doline, Esens, Femina, Fino, Fizzy Cola, Fresh Garden, Friends, Gelaino, Live, Mixi, Softy, Tropy i još mnoge druge koje vam osiguravaju odličan omjer cijene i kvalitete.

Proizvodi označeni oznakom “Volim ove cijene” dostupni su svima upravo zato što su njihove cijene niže od uobičajenih. Za još povoljniju kupovinu birajte proizvode iz vlastite robne marke i pričekajte akciju Plodine supermarketa koju obuhvaća Plodine novi katalog.

Radno vrijeme Plodine trgovina

Dok većina Plodine trgovina ima fiksno radno vrijeme, pojedine trgovine mogu se razlikovati i imati drukčije radno vrijeme od ostalih. Obično radno vrijeme Plodine trgovina traje od 7 sati ujutro do 22 sata navečer, a nedjeljom traje samo dva sata kraće do 20 sati navečer, što je u prosjeku jedno od najduljih radnih vremena od svih trgovačkih lanaca. Za pojedinosti o radnim vremenima za vrijeme blagdana i da se uvjerite da vaša trgovina Plodine ima jednako radno vrijeme kao ostale, posjetite Plodine web stranicu.

Plodine poslovnice

Plodine poslovnice možete pronaći u Zagrebu, Varaždinu, Brdovcu, Kutini, Slavonskom Brodu, Petrinji, Sisku, Karlovcu, Ogulinu, Rijeci, Opatiji, Rabcu, Vrsaru, Novigradu, Zadru, Biogradu, Vodicama, Makarskoj, Splitu, u ostalim gradovima te na mnogim otocima.

Samo trgovina Plodine u Zagrebu ima 6 poslovnica, a Plodine Zagreb trgovina su:

  • Plodine Zagreb u Metikoševoj - Novi Zagreb
  • Plodine Zagreb u Ul. Vice Vukova - Novi Zagreb
  • Plodine Zagreb u Škorpikovoj ulici - Jankomir
  • Plodine Zagreb Štefanovečki zavoj - Dubrava
  • Plodine Zagreb na Ljubljanskoj aveniji - Špansko
  • Plodine Zagreb Ivanja Reka

Od drugih većih hrvatskih gradova, u Splitu i Osijeku vam na raspolaganju stoje dvije Plodine trgovina, dok ćete u Rijeci moći kupovati u njih tri. Ostali navedeni gradovi i drugi u pravilu imaju jednu Plodine trgovinu blizu centra, koja pokriva cijeli grad.

Kontakt, društvene mreže

Osim Plodine katalog online, na internetu možete i pronaći razne načine kako kontaktirati ovu trgovinu, ako imate neki komentar, pritužbu, pohvalu ili jednostavno želite još jedan način kako pratiti akcijske ponude, nagradne igre i druge pogodnosti.

Osim navedenih načina, na web stranici Plodine trgovine dostupan vam je i kontakt formular za direktne upite, pritužbe i drugu komunikaciju sa korisničkom podrškom trgovine Plodine.

Koje je radno vrijeme Plodine trgovina?

Radno vrijeme Plodine poslovnica radnim danom i subotom je svugdje isto od 7:00 do 22:00, a radno vrijeme nedjeljom se razlikuje ovisno o poslovnici. Popis svih poslovnica supermarketa Plodine kao i njihovih točnih radnih vremena možete pronaći na službenim internet stranicama Plodina.

Gdje su sve Plodine trgovine?

Lanac supermarketa Plodine možete pronaći na 107 lokacija diljem Hrvatske. Možete posjetiti Plodine Zagreb, Plodine Split, Plodine Zadar, Plodine Petrinja, Plodine Pazin i mnoge druge. Osim u unutrašnjosti i na obali, supermarket Plodine se nalazi i na nekoliko lokacija na otocima poput Paga, Raba, Visa i Cresa.

Koji je Plodine asortiman?

Dok se Plodine ponosi svojom ponudom raznog voća i povrća, u ovom trgovačkom lancu možete pronaći svu standardnu prehranu kao i više, od mesa, mlijeka i mliječnih proizvoda, pića, ribe, smrznutih proizvoda, hrane za djecu, šampona, pribora za školu i mnogo drugog.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Plodine? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Ljetno osvježenje na tanjuru: Inspiracija za lagane i ukusne recepte

Ljetno osvježenje na tanjuru: Inspiracija za lagane i ukusne recepte

Ljeto je u punom jeku, a s njim dolaze i vrući dani koji traže nešto lagano i osvježavajuće. Umjesto teških i masnih obroka, fokusirajmo se na…

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…