Plodine - aktualni katalozi, akcije

Plodine

Plodine

22.03. – 28.03.2023

Plodine

Plodine

29.03. – 04.04.2023

Plodine - Katalog VRT

Plodine - Katalog VRT

15.03. – 11.04.2023

Plodine

Plodine

15.03. – 21.03.2023

Plodine je hrvatski trgovački lanac koji vam donosi svakodnevno svježe meso, ribu, voće i povrće te ostale namirnice, proizvode široke potrošnje te sve za dom i vrt na jednom mjestu. Katalog Plodine trgovine vam donosi velik izbor proizvoda iz vlastite robne marke koji se odlikuju, osim kvalitetom, iznimno povoljnim cijenama.

Plodine poslovnice možete pronaći u Zagrebu, Varaždinu, Brdovcu, Kutini, Slavonskom Brodu, Petrinji, Sisku, Karlovcu, Ogulinu, Rijeci, Opatiji, Rabcu, Vrsaru, Novigradu, Zadru, Biogradu, Vodicama, Makarskoj, Splitu, u ostalim gradovima te na mnogim otocima.

Plodine mesnica i ribarnica vam svakog dana donose velik izbor svježeg mesa i ribe. U online katalogu Plodine potražite istaknute proizvode koji se nalaze na akciji, novosti u asortimanu i dodatne obavijesti vezane uz supermarkete i njihovu ponudu.

Povijest i nastanak trgovine Plodine

Plodine su osnovane 1993. godine u Rijeci gdje se nalazi prvi prodajni centar. Ubrzo nakon toga slijedi širenje na lokalnoj razini, a 2000. godine otvaraju se unificirani supermarketi u skladu sa europskim standardima koji svojim kupcima pružaju iskustvo bogate ponude i iznimno povoljne kupovine.

Plodine su danas jedan od najvećih lanaca supermarketa u zemlji i regiji. Diljem Hrvatske nalazi se 108 supermarketa koji vjerno zadovoljavaju sve potrebe svojih kupaca. Plodine postižu vrhunsku kvalitetu ponude tako što zahtijevaju visoku razinu kvalitete proizvoda, što znači da se pomno kontrolira porijeklo namirnica i proizvoda, te se provode stalne kontrole kvalitete i provjere namirnica.

Plodine akcija za početak tjedna

Plodine akcija koja vas očekuje početkom svakog tjedna vam redovito donosi velik broj proizvoda iz raznih dijelova asortimana na popustu. Iskoristite odličnu Plodine akciju i kupujte namirnice, proizvode za kućanstvo, ured i kućne ljubimce po nižim cijenama od uobičajenih. Sve o Plodine akciji za početak tjedna možete saznati u Plodine katalogu.

Asortiman vrhunske kvalitete i pristupačne cijene

Plodine katalog vam donosi bogat asortiman proizvoda koji će vas osvojiti svojom kvalitetom i povoljnim cijenama. Proizvodi iz vlastite robne marke dolaze na police trgovina s oznakom koja označava kvalitetu, pomno odabrane sirovine i stručnu proizvodnju, ispunjavanje vrhunskih europskih standarda te na kraju cijene koje odgovaraju svakom budžetu.

U Plodine katalogu potražite proizvode robne marke Adria, B&B, Baby Best, Baby Care, Bakina kuharica, Barba, Berci, Biscoletti, Bits & Bytes, Blossom treat, Citra!, Dix, Doline, Esens, Femina, Fino, Fizzy Cola, Fresh Garden, Friends, Gelaino, Live, Mixi, Softy, Tropy i još mnoge druge koje vam osiguravaju odličan omjer cijene i kvalitete.

Proizvodi označeni oznakom “Volim ove cijene” dostupni su svima upravo zato što su njihove cijene niže od uobičajenih. Za još povoljniju kupovinu birajte proizvode iz vlastite robne marke i pričekajte akciju Plodine supermarketa.

Akcijski katalog Plodine

U Plodine katalozima redovito možete pronaći izvor inspiracije za kuhanje. Sve što trebate jest prelistati aktualni akcijski katalog Plodine supermarketa, odabrati proizvode na Plodine akciji i iskoristiti sjajne ponude.

U Plodine katalogu novih proizvoda redovito se nalaze proizvodi vlastite robne marke koji vam osiguravaju najbolji omjer cijene i kvalitete te omogućavaju povoljniju košaricu svima. Iskoristite akciju Plodine mliječnih proizvoda, mesa i mesnih prerađevina ili školskog pribora i pribora za ured. Saznajte koja akcija Plodine robnih marki je aktualna u tjednu koji slijedi, te prema tome planirajte svoju kupovinu i kupujte povoljnije.


Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Plodine? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

U toplim ljetnim danima svakako odlično odgovara osvježavajuće piće, a još kada je to piće slatki koktel, kombinacija sunca i uživanja postaje veća.…

Slatke činjenice o čokoladi

Slatke činjenice o čokoladi

Iako je čokolada danas sveprisutna u dućanima, restoranima, kinima i ostalim mjestima, sastavni je dio raznih slatkiša, torti i kolača. Gotovo nema…

Zimska idila u vašem domu

Zimska idila u vašem domu

S dolaskom hladnijeg vremena i zimskih mjeseci sve više vremena provodimo u svom domu, stoga je bitno da nam u njemu bude ugodno. Postoji nekoliko…

Njega kućnih ljubimaca

Njega kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci, osim što nas uveseljavaju i podižu raspoloženje, zahtijevaju mnogo brige i strpljenja. Jako je važno da na odabir kućnog ljubimca…