Katalozi | Hipermarketi i supermarketi | Konzum

Konzum - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Konzum

20.06. – 26.06.2024

Prikaži letak
Konzum

13.06. – 19.06.2024

Prikaži letak
Konzum

06.06. – 12.06.2024

Prikaži letak
Konzum

29.05. – 05.06.2024

Prikaži letak

Istekli Konzum katalozi »

Konzum katalozi

Sve o vašoj omiljenoj trgovini, dodatne pogodnosti za vjerne članove i više informacija o domaćim dobavljačima koji opskrbljuju velik dio Konzumovog asortimana te naravno izbor akcija u Konzumu možete pronaći u svakom novom Konzum katalogu. Konzum katalog vam svakog tjedna donosi novosti u ponudi, odlične Konzum akcije i popuste koje vrijedi iskoristiti.

Uz Konzum katalog novi popusti dostupni su i primjerice posebno za umirovljenike koji tjednu košaricu čine povoljnijom i pristupačnijom većem broju umirovljenika. Također se isplati uhvatiti Konzum akciju za početak tjedna koja vam svakog tjedna donosi velik dio Konzumovog asortimana po povoljnijim cijenama.

Aktualni Konzum katalog online

U aktualnim katalozima Konzum trgovine nalaze se proizvodi garantirane kvalitete i pristupačne cijene. Osim toga što svojim kupcima svakodnevno nudi svježe namirnice i kvalitetne proizvode, velik dio Konzumovog asortimana čine upravo domaći proizvodi hrvatskih uzgajivača i poljoprivrednika. Kupovinom u Konzumu podržavate domaće proizvođača i dobavljače, obiteljske OPG-ove i male poljoprivrednike, a uz Konzum katalog online na Kaufinu i Konzum akcije u njima za ove prednosti ne morate prekomjerno žrtvovati novčanik.

Konzum novi katalog

Najnoviji katalog Konzuma uvijek sadrži sve nove akcije Konzum sljedećeg tjedna ima na proizvode na koje Konzum želi svratiti pozornost, kako bi ste ih mogli pronaći i kupovati povoljnije u bliskoj budućnosti. Uz katalog Konzum novi popusti su uvijek udaljeni par klikova, u katalozima koji vrijede sad ili online katalozima koji će biti aktivni idući tjedan, kako biste mogli jednostavno planirati svoju kupovinu.

O trgovini Konzum

Trgovački lanac Konzum je svoju prvu samoposlugu otvorio 1957. godine u Zagrebu, ubrzo nakon toga prerasta u maloprodajni lanac trgovina pod imenom Unikonzum. 1995. godine Unikonzum ponovo postaje Konzum i otvara svoj prvi supermarket u Hrvatskoj.

Početkom 2000. godine Konzum se širi na čitavu zemlju i otvara svoje prodavaonice, Konzume, Super Konzume i Maxi Konzume izvan Zagreba. Od tada Konzum supermarketi uvode niz pogodnosti za svoje vjerne kupce i neprestano unaprjeđuju svoje poslovanje. Potom slijedi uvođenje samoposlužnih blagajni i mogućnost kupovine proizvoda putem Konzum webshopa. Za povoljniju kupovinu, prije kupovine u online trgovini prelistajte Konzum katalog akcija ili pričekajte Konzum akciju za početak tjedna.

Uz Katalog Konzum novi popusti na velik izbor proizvoda vlastitih robnih marki koje se odlikuju provjerenom kvalitetom i pristupačnom cijenom na dohvat su vam ruke. Neke od Konzumovih robnih marki koje se isplati kupiti su Hrusty, Finesse, Lumpi, Olea, Man Max, Natur, DAX, Buddy i Kitty hrana za kućne ljubimce, F5, K Plus, BiO zone i Ocean. Konzumove robne marke pokrivaju velik dio asortimana od prehrambenih proizvoda, proizvoda za njegu kože, kose i tijela, proizvoda za čišćenje kućanstva, školski pribor, hrane i njege za kućne ljubimce i akcija na ostale proizvode poput Konzum peleti akcija ili akcija na drugu opremu za roštilj.

Uz povoljne Konzum akcije i kvalitetne proizvode, kupovina nikad nije bila povoljnija. Pratite akcijske kataloge jer vas u njima svakog tjedna čeka Konzum akcija za početak tjedna koja vam donosi velik dio asortimana po niskim cijenama.

Konzum dostava

Konzum trgovine vam nude mogućnost online kupovine, sve što trebate jest putem online trgovine odabrati željene proizvode te odabrati vrijeme koje vam najviše odgovara za dostavu naručene robe. Za sve narudžbe iznad 1000 kn dostava je besplatna, plaćanje putem Konzum weshopa iznimno je sigurno, a platiti možete odmah kreditnim ili debitnim karticama, ili prilikom preuzimanja.

Jedan od razloga zašto odabrati Konzum online trgovinu to jest Konzum webshop je kvaliteta namirnica i pažljivo složene namirnice koje na vrijeme stižu na vaš kućni prag. Dostava je moguća na području Grada Zagreba i okolice, u Samoboru, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Jastrebarskom, Dugom Selu, Brdovcu, tamo gdje je Konzum Rijeka, Opatiji, Zadru, Splitu i Osijeku.

Konzum i Super Konzum trgovine u Hrvatskoj

Trgovački lanac Konzum prisutan je u 114 gradova i 211 mjesta diljem Hrvatske, a nalazi se čak i na otocima. Konzum broji preko 600 poslovnica različitih formata: manje Konzum prodavaonice u susjedstvu, Konzum Maxi, te Super Konzum. Konzum pruža uslugu internetske prodaje i dostave do vrata. Konzum katalozi koje možete pronaži na ovoj stranici svaki tjedan donose ažurirani izbor akcija u Konzumu u vašem susjedstvu.

Radno Vrijeme Konzum trgovina

Konzum Zagreb, Konzum Rijeka, Konzum Split i druge Konzumove trgovine u ostalim gradovima i mjestima imaju različito radno vrijeme, ali većina radnih vremena relativno slično traju. Radno vrijeme Konzum trgovina isto tako ovisi o veličini trgovine u pitanju, dok će veće trgovine u pravilu raditi dulje one manje, kvartovske će možda imati kraće radno vrijeme. Radno vrijeme Konzum tako primjerice traje od 7 ujutro do 21 sat navečer, uvijek kraće nedjeljom, dok detaljnije informacije o radnom vremenu vaše obližnje Konzum trgovine možete pronaći na Konzumovoj web stranici. Kupujte dok traje radno vrijeme Konzum, iskoristite Konzum novi katalog i povoljno prođite pri svakoj kupovini u vašem Konzumu.

Kontakt, društvene mreže, Konzum webshop

Ako imate savjete, sugestije, pitanja, pohvale ili primjedbe trgovinu Konzum možete kontaktirati na razne načine, putem maila ili društvenih mreža.

  • E-mail adresa: konzum@konzum.hr
  • Facebook: @Konzum
  • Instagram: @konzumhr
  • Web-stranica: https://www.konzum.hr/
  • Besplatni broj telefona: 0800 400 000

Trgovina Konzum je također specifična po tome što ima vrlo aktivan i koristan Konzum webshop koji možete iskoristiti da kupujete proizvode iz Konzumovog asortimana koji biti dostavljeni izravno na vašu adresu. Ovaj webshop pronađite na navedenoj Konzumovoj internetskoj stranici, a Konzum katalog, bilo trenutni ili budući, koji vrijedi i na online kupovinu pronađite na ovoj MrOferto stranici.

Do koliko radi konzum?

Radno vrijeme većine poslovnica je od ponedjeljka do subote od 07:00 do 20:00 ili 21:00, te nedjeljom po drugom rasporedu ovisno o poslovnici. Popis lokacija svih poslovnica kao i njihovo radno vrijeme možete pronaći na službenim internet stranicama.

Postoji li Konzum koji radi nedjeljom?

Postoje Konzumi, posebno veliki Super Konzumi koje rade nedjeljom, ali radno vrijeme se dosta često mijenja pa je zato najbolji način kako saznati radi li Konzum koji želite posjetiti i nedjeljom putem Konzumove web stranice https://www.konzum.hr/.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Konzum? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…