Katalozi | Tehnika | Centar tehnike

Centar tehnike - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Centar tehnike

10.06. – 23.06.2024

Prikaži letak
Centar tehnike

13.05. – 31.05.2024

Prikaži letak
Centar tehnike

23.04. – 13.05.2024

Prikaži letak
Centar tehnike

26.03. – 15.04.2024

Prikaži letak
Centar tehnike

12.03. – 25.03.2024

Prikaži letak

Istekli Centar tehnike katalozi »

Centar tehnike katalog

Centar tehnike redovito nudi atraktivne akcije i popuste koji su istaknuti u njihovim letcima. Njihov bogat katalog obuhvaća širok spektar proizvoda, uključujući vrhunske televizore, mobilne uređaje, klima uređaje, i usisavače. Centar tehnike prati moderne trendove u elektronici, a među popularnim proizvodima su i Vivax TV uređaji. Osim toga, povremeno nude Centar tehnike kod za popust ili Centar tehnike kupon za popust, pružajući dodatne pogodnosti kupcima. Nakon što kupite željene proizvode na sniženju, Centar tehnike dostava obuhvaća proizvode kupljene putem njihovog Centar tehnike web shopa. Posebne akcije, poput onih tijekom Centar tehnike Black Friday ponude, dodatno privlače kupce svojim posebnim ponudama. Za točne informacije o trenutačnim Centar tehnike akcijama, Centar tehnike popustima ili radnom vremenu, kupci imaju nove Centar tehnike kataloge dotupne na stranicama Kaufino ili ovdje, na MrOfertu.

Aktualni Centar tehnike letak

U aktualnim katalozima Centra tehnike diljem Hrvatske, uključujući Centar tehnike Đakovo, Osijek, i Slavonski Brod, kupci mogu pronaći raznovrsne Centar tehnike akcije i popuste na razne proizvode. Ovi katalozi redovito se obnavljaju, pružajući kupcima priliku da budu informirani o najnovijim ponudama. Posebne akcije mogu se odnositi na proizvode kao što su vrhunski Centar tehnike televizori na izboru, Centar tehnike mobiteli, Centar tehnike klima uređaji, Centar tehnike usisavači, štednjaci, hladnjaci, zamrzivači i druga oprema. Ova trgovina također nudi Centar tehnike kupone za popust u aktualnim katalozima ili putem društvenih mreža, omogućavajući dodatne uštede prilikom kupnje. Ostanite u toku s aktualnim Centar tehnike katalozima i akcijskim asortimanom u vidu Centar tehnike akcija putem kataloga koji su redovito ažurni na ovoj stranici. Također potražite Centar tehnike Slavonski Brod katalog za povoljnu kupovinu u gradu u kojem se nalazite.

Najnoviji Centar tehnike katalog

Centar tehnike redovito svakih nekoliko tjedana izdaje novi Centar tehnike katalog s Centar tehnike akcijama na široki asortiman ponude elektronike i kućanskih uređaja. Potražite akcije na audio-video opremu poput Centar tehnike televizora kao što su Vivax TV uređaji ili Samsung ili Lenovo uređaji. Centar tehnike mobiteli i dodatna oprema uključujući slušalice, punjače, maskice, prijenosne punjače i drugo također je moguće naći u svakom novom Centar tehnike katalogu. Centar tehnike letak također obuhvaća bijelu tehniku i manje uređaje kao što su Centar tehnike usisavači, Centar tehnike klima uređaji, Centar tehnike hladnjaci, perilice rublja i svi drugi zamislivi uređaji. Pratite Centar tehnike popuste preko najnovijih kataloga na MrOfertu i Kaufinu, kao i Harvey Norman kataloge te Links i Gorenje letke sa sličnim asortimanom

O trgovini Centar tehnike Hrvatska

Centar tehnike je priznata trgovina elektronike i kućanskih aparata s više lokacija na istoku Hrvatske, poglavito u Slavoniji. Svojim kupcima nudi bogat katalog proizvoda koji obuhvaća široku paletu elektronike, bijele tehnike, kućanskih pomagala i drugih elektroničkih proizvoda, uključujući vrhunske Centar tehnike televizore, mobitele, klima uređaje i usisavače.

Centar tehnike Hrvatska nudi široku lepezu proizvoda iz područja elektronike i kućanskih aparata. Njihov katalog obuhvaća vrhunske televizore različitih marki, uključujući popularne modele kao što su Samsung, LG, i Sony. Kada su u pitanju mobilni uređaji, Centar Tehnike nudi najnovije modele pametnih telefona poznatih brendova poput Apple, Samsung, i Huawei.

U području kućanskih uređaja, kupci mogu pronaći Centar tehnike klima uređaje vrhunske kvalitete, a Centar Tehnike nudi i širok izbor usisavača različitih marki, uključujući Dyson, Bosch, i Electrolux. Za ljubitelje televizije i kućnog kina, Centar Tehnike ima visokokvalitetne audio sustave i opremu.

Osim toga, Centar tehnike često ističe proizvode poput Vivax TV-a, što su omiljeni proizvodi među kupcima. Tijekom raznih Centar tehnike akcija i popusta, kupci mogu pronaći i druge proizvode iz različitih kategorija po povoljnim cijenama.

S obzirom na stalno ažuriranje ponude, Centar Tehnike nastoji zadovoljiti različite potrebe kupaca i osigurati pristup najnovijim tehnološkim inovacijama.

Centar tehnike postavlja visoke standarde u vezi s jamstvom i povratom proizvoda, pružajući kupcima pouzdanost i sigurnost prilikom kupovine. Za dodatne informacije o proizvodima, radnom vremenu ili kontaktu, potražite Centar tehnike kataloge na Kaufinu ili MrOfertu.

Centar tehnike poslovnice i Centar tehnike dostava

Centar tehnike Hrvatska, kao trgovina elektronike i kućanskih aparata, ima poslovnice u ovim gradovima u istočnoj Hrvatskoj:

  • Centar tehnike Đakovo
  • Centar tehnike Osijek
  • Centar tehnike Vukovar
  • Centar tehnike Beli Manastir
  • Centar tehnike Slavonski Brod
  • Centar tehnike Valpovo i
  • Centar tehnike Našice.

Ovisno o lokaciji, svaka poslovnica ima svoje Centar tehnike radno vrijeme, prilagođeno potrebama zajednice. Kupci se mogu informirati o radnom vremenu poslovnica putem službene web stranice Centra tehnike ili putem Google search-a.

Ako Centar Tehnike nema fizičke poslovnice u određenom gradu nude i mogućnost online kupovine putem Centar tehnike web shopa. Ovdje kupci mogu pregledavati proizvode, dodavati ih u košaricu i odabrati opciju dostave. Informacije o Centar tehnike dostavama, vremenu isporuke i troškovima dostave su dostupne na njihovoj web stranici.

Centar tehnike kontakt

Ovo su glavni načini kako kontaktirati Centar tehnike Hrvatska trgovinu za sve upite o proizvodima i drugim nedoumicama:

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Centar tehnike? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…