Katalozi | Sport | Hervis

Hervis - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Hervis

12.06. – 18.06.2024

Prikaži letak
Hervis

12.06. – 18.06.2024

Prikaži letak
Hervis

22.05. – 28.05.2024

Prikaži letak
Hervis

15.05. – 21.05.2024

Prikaži letak
Hervis

18.04. – 23.04.2024

Prikaži letak

Istekli Hervis katalozi »

Hervis katalog

Hervis trgovina u Hrvatskoj redovito izdaje Hervis kataloge s atraktivnim Hervis popustima na Hervis sportsku ponudu, kao što je popularna Hervis tenisice akcija ili Hervis utezi akcija, i promocijama kako bi privukla kupce i omogućila im uštedu prilikom kupovine sportske opreme, obuće i odjeće. Hervis izdaje redovite Hervis kataloge do kojih ćete najlakše naći na onlie portalima za prikupljanje online kataloga kao što su Kaufino ili MrOferto. Ovi letci sadrže informacije o aktualnim popustima, ponudama i akcijama. Hervis katalozi obično sadrže informacije o popustima na određene kategorije proizvoda, kao i na pojedine proizvode kao što su Hervis tenisice, Hervis trenirke, Hervis utezi i drugi proizvodi. Također, mogu sadržavati informacije o sezonskim promocijama, popustima na sportsku opremu za različite sportove te ostale posebne ponude. Trajanje Hervis kataloga može varirati, ali obično se proteže kroz nekoliko tjedana, omogućavajući kupcima dovoljno vremena da iskoriste ponuđene popuste i pogodnosti.

  Važno je napomenuti da se sadržaj kataloga i ponude mogu mijenjati tijekom vremena, stoga je preporučljivo redovito pratiti najnovije informacije na našoj web stranici ili kontaktirati trgovinu izravno kako biste saznali više o aktualnim promocijama i popustima. Hervis trgovina nastoji pružiti raznovrsne i povoljne ponude kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca i omogućila im pristup visokokvalitetnoj sportskoj opremi.

  Aktualni Hervis katalog

  Trgovina Hervis redovito nudi različite promocije i posebne ponude putem svojih Hervis kataloga. Hervis često objavljuje "Ponudu mjeseca" u svojim letcima. Ova ponuda obično uključuje odabrane proizvode s popustom ili dodatnim pogodnostima. Letak za Ponudu mjeseca obično izlazi na početku svakog mjeseca i sadrži izbor raznovrsnih akcija kao što je primjerice ponuda muške tenisice akcija, muške trenirke akcija ili gradski bicikli akcija za sport po gradu. Tijekom različitih sezona i blagdana, Hervis često objavljuje posebne kataloge s popustima na određene kategorije proizvoda. Ovi letci izlaze nekoliko puta godišnje, ovisno o sezoni. Ako se približava važan sportski događaj, kao što su olimpijske igre ili svjetsko prvenstvo, Hervis može organizirati posebne promocije na sportsku opremu i odjeću. Ovi posebni katalozi obično izlaze uoči takvih događaja.

  Novi Hervis katalog akcija

  Hervis trgovina redovito izdaje Hervis akcijske kataloge s promocijama kako bi svojim kupcima omogućila pristup povoljnim ponudama i popustima. Kako biste saznali više o budućim promocijama i letcima u trgovini Hervis pratite Hervis kontakte i  društvene mreže i ovu stranicu na kojoj će se nalaziti svi novi katalozi čim postanu dostupni. Također pratite druge pogodnosti uz koje se mogu ostvariti Hervis popusti, kao što je Hervis kod za popust dostupan u sklopu raznih novih Hervisovih promocija. Hervis se trudi pružiti raznovrsne i povoljne ponude kako bi zadovoljio potrebe svojih kupaca te omogućio pristup visokokvalitetnoj Hervis sportskoj opremi i odjeći kao što su Hervis tenisice i Hervis trenirke, te akcijama na njih, poput Hervis akcija na tenisice ili Hervis bicikli akcija na asortiman kao što su kvalitetni gradski bicikli.

  Povijest i asortiman Hervis trgovine

  Hervis je poznata trgovina sportske opreme koja ima prisutnost u Hrvatskoj i nudi širok asortiman proizvoda za sve sportske entuzijaste. Hervis nudi širok izbor sportske opreme, od sportske odjeće, obuće, fitness opreme do bicikala i sportskih dodataka i akcija na njih, kao što je Hervis bicikli akcija. Bilo da ste profesionalni sportaš ili rekreativac, možete pronaći proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe. Slične trgovine u Hrvatskoj uključuju Decathlon i Sport Vision, koje također nude širok asortiman sportske opreme i odjeće.

  Uz Hervis Sportsclub možete ostvariti posebne Hervis popuste i bonuse za lojalnost. Sve informacije o Hervis Sportsclubu pronađite na web stranici Hervis trgovine. Hervis također omogućava povrat proizvoda unutar određenog vremenskog okvira ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom, uz uvjet da je proizvod neoštećen i u originalnom pakiranju. Također, Hervis pruža jamstvo na mnoge proizvode, što znači da ako se proizvod ošteti ili neispravno radi unutar jamstvenog razdoblja, možete ga vratiti ili zamijeniti. 

  Hervis trgovine u Hrvatskoj i Hervis radno vrijeme

  Navedeni podaci odnose se na trgovine Hervis u većim gradovima Hrvatske, njihovo radno vrijeme, te informacije o dostavi i načinima plaćanja za online kupovinu, ali okvirno vrijede i za ostale Hervis trgovine. Za detaljno Hervis radno vrijeme i lokacije ostalih Hervis trgovina u Hrvatskoj posjetite Hervis web stranicu.

  GradAdresaRadno Vrijeme
  Hervis ZagrebIlica 20, 10000 ZagrebPon-Pet: 09:00-20:00<br>Sub: 09:00-15:00
  Hervis SplitVukovarska ulica 207, 21000 SplitPon-Pet: 09:00-20:00<br>Sub: 09:00-15:00
  Hervis RijekaJanka Polić Kamova 81, 51000 RijekaPon-Pet: 09:00-20:00<br>Sub: 09:00-15:00
  Hervis OsijekSjenjak 10, 31000 OsijekPon-Pet: 09:00-20:00<br>Sub: 09:00-15:00

  Online Trgovina Hervis

  Ako ne možete posjetiti fizičku trgovinu, Hervis nudi online trgovinu putem svoje web stranice. Hervis nudi besplatnu dostavu za narudžbe iznad određenog iznosa, koji se može promijeniti ovisno o trenutnoj promociji. Za narudžbe ispod tog iznosa, primjenjuje se mala naknada za dostavu. Dostava se obično vrši putem kurirske službe ili Hrvatske pošte. Možete platiti narudžbu putem različitih načina plaćanja, uključujući kartice (Mastercard, Visa, Maestro), PayPal i plaćanje pouzećem, gdje plaćate prilikom dostave. Hervis nudi nekoliko opcija dostave, uključujući standardnu dostavu koja obično traje 2-3 radna dana. 

  Hervis kontakt

  Ovo su neki načini kako kontaktirati Hervis trgovine:

  Uz pomoć ovih linkova možete ostati u toku s novim popustima i pogodnostima koje Hervis trgovine nude, kao i izraziti svoje pohvale i kritike.

  Koje je radno vrijeme Hervis trgovina?

  Radno vrijeme Hervis trgovina može varirati ovisno o lokaciji, danu u tjednu i sezoni. Trgovine obično prate radno vrijeme koje je uobičajeno za maloprodajne trgovine. Hervis trgovine obično otvaraju ujutro, obično u 9:00 sati te zatvaraju navečer, obično između 19:00 i 21:00 sat. Radno vrijeme subotom također može varirati, ali većina trgovina ostaje otvorena do popodnevnih sati, obično između 15:00 i 18:00 sati. Hervis trgovine ne rade nedjeljom. Za točno vrijeme svake Hervis trgovine posjetite službenu Hervis web stranicu.

  Koji brendovi se mogu naći u Hervisu?

  Hervis je sportska trgovina koja obično nudi širok raspon sportske opreme, odjeće i obuće. Neki od poznatih sportskih brendova koji su često dostupni u trgovinama poput Hervisa uključuju Nike, Adidas, Puma, Reebok, Under Armour, Columbia, Salomon i mnoge druge brendove kvalitetne sportske i višenamjenske odjeće. Također, Hervis u ponudi može imati vlastite marke i ekskluzivne kolekcije. Najbolji način kako saznati više o Hervisovoj ponudi brendova je putem novih Hervis akcijskih kataloga, u kojem se može naći veliki dio Hervisove ponude.

  Najnoviji članci

  Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

  Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

  Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

  Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

  Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

  S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

  Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

  Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

  Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

  Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

  Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

  Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…