Katalozi | Drogerija i kozmetika | Müller

Müller - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Müller

08.04. – 14.04.2024

Prikaži letak
Müller

18.03. – 24.03.2024

Prikaži letak

Istekli Müller katalozi »

Müller katalog

U trgovini Müller u Hrvatskoj uvijek možete računati na bogat izbor Müller kataloga s raznim ponudama i akcijama. Müller katalog igračaka ili Müller parfemi katalog samo su neki od specijaliziranih kataloga koji obuhvaćaju Müllerov kvalitetan asortiman. Müller redovito objavljuje navedene kataloge koji sadrže različite proizvode iz kategorija kao što su kozmetika, parfemi, igračke, kućanski aparati i još mnogo toga. Ovi letci često donose značajne popuste i posebne ponude na proizvode kao što su Müller LEGO igračke ili kvalitetni parfemi poput Müller Dior Sauvage, čineći kupovinu u trgovini Müller još privlačnijom. Osim toga, Müller također nudi programe vjernosti i posebne akcije kao što je Müller Black Friday putem kojih kupci mogu ostvariti dodatne pogodnosti i popuste. Sve ovo znači da ako redovito kupujete u Mülleru i pratite njihove društvene mreže kao i ovaj portal, možete uživajti u dodatnim prednostima i štednji.

Aktualni Müller katalog

Müller outlet nudi aktualni Müller katalog pun Müller akcija na stranicama MrOferto. Müller katalozi redovito se mogu pronaći na stranicama Kaufino ili MrOferto, a obuhvaćaju cjelokupan Müller asortiman. Primjerice, u sklopu Müller kataloga igračaka možete naći Müller igračke kao što su Müller LEGO za male graditelje, Dino world za ljubitelje dinosaura, BARBIE, Slime i COCOMELON te mnoge druge poznate i omiljene brendove. Müller parfemi katalog također je dostupan i pun Müller parfemi akcija ili Posca markeri Müller akcija, a obično se ove ponude nalaze u jedinstvenom Müller katalogu podijeljenog na sekcije. 

Sličnu ponudu pronaći ćete u katalozima drugih hrvatskih drogerija, primjerice kataloga BIPA ili Dm letaka, koje se također nalaze na ovom portalu.

Müller katalog novi

U trgovini Müller u Hrvatskoj redovite možete naći nove Müller kataloge i promocije. Müller trgovina često nudi navedene atraktivne letke koji obuhvaćaju različite proizvode iz različitih kategorija. Ti letci Müller outleta obično sadrže popuste, posebne ponude i druge pogodnosti za kupce. Müller se trudi pružiti raznolike kataloge koji odgovaraju potrebama različitih kupaca. Moguće je pronaći Müller katalog igračaka, Müller katalog s parfemima, Müller katalog hrane i slastica i druge u raznim sekcijama. Osim toga, Müller često organizira sezone sniženja i posebne Müller akcije tijekom godine, što omogućava dodatnu uštedu za njihove kupce. Ti događaji mogu uključivati sniženje cijena na određene proizvode ili dodatne pogodnosti za vjernost program.

Kako biste saznali više o budućim letcima i promocijama u trgovini Müller u Hrvatskoj, pratite nove kataloge čim ih Müller trgovina izda i slijedite obavijesti putem društvenih medija ili newslettera. Na taj način, uvijek ćete biti informirani o najnovijim ponudama i mogućnostima za uštedu prilikom kupovine u Mülleru.

Ponuda Müller trgovina

Trgovina Müller u Hrvatskoj nudi širok asortiman proizvoda u različitim kategorijama. Müller se ističe po svojoj bogatoj ponudi kozmetičkih proizvoda i parfema. U trgovini se mogu pronaći proizvodi različitih poznatih brendova kao što su L'Oréal, Maybelline, Nivea, Hugo Boss, Calvin Klein i mnogi drugi. Također, trgovina često nudi vlastite linije proizvoda pod svojim markama. Müller također nudi razne kućanske aparate, uključujući uređaje za osobnu njegu, male kućanske aparate i elektroniku. Poznati brendovi kao što su Braun, Philips, i Bosch često se nalaze u njihovoj ponudi. Za obitelji s djecom, Müller ima širok izbor igračaka i dječjih proizvoda. Tu su popularni brendovi kao što su LEGO, Barbie, Playmobil i mnogi drugi.

  Osim navedenih kategorija, trgovina Müller redovito nudi akcije, popuste i posebne ponude na različite proizvode. Kupci često mogu pronaći svoje omiljene proizvode i brendove po atraktivnim cijenama, čineći Müller popularnim odredištem za šoping u Hrvatskoj. Trgovina Müller obično nudi politiku povrata proizvoda u skladu s važećim zakonima i propisima. Kupci se mogu obratiti trgovini radi informacija o uvjetima povrata i jamstva za određene proizvode.


  Lokacije Müller trgovina i Müller radno vrijeme

  Niže je popis trgovina Müller u većim gradovima Hrvatske, zajedno s Müller radnim vremenima. Osim navedenih gradova, Müller ima brojne druge trgovine diljem Hrvatske u manjim gradovima i gradskim četvrtima.

  GradAdresaRadno Vrijeme
  Müller ZagrebIlica 45, 10000 ZagrebPon - Sub: 08:00 - 21:00
  Müller SplitJoker Centar, Put Brodarice 6, 21000 SplitPon - Sub: 08:00 - 21:00
  Müller RijekaKorzo 20, 51000 RijekaPon - Sub: 08:00 - 21:00
  Müller OsijekPortanova Centar, Svilajska 31, 31000 OsijekPon - Sub: 08:00 - 21:00
  Müller ZadarSupernova Centar, Ante Starčevića 1, 23000 ZadarPon - Sub: 08:00 - 21:00

  Müller kontakt

  Ovo su neki od načina kako kontaktirati trgovinu Müller u Hrvatskoj:

  • E-mail adresa: info@muller.hr
  • Telefonski broj: +385 1 6150 360
  • Web stranica: Müller Hrvatska
  • Društvene mreže: Müller također ima prisutnost na društvenim mrežama gdje objavljuju najnovije informacije o proizvodima i promocijama:
  • Korisnička linija: Za direktnu komunikaciju s korisničkom podrškom, Müller ima posebnu korisničku liniju. Broj korisničke linije može se pronaći na njihovoj web stranici.

  Müller se trudi pružiti kvalitetnu podršku svojim kupcima, bilo putem e-maila, telefona ili društvenih mreža. Također, korisnici koji preferiraju online komunikaciju mogu koristiti njihovu web stranicu koja može sadržavati dodatne opcije kao što su chat podrška ili kontakt obrazac.

  Što je Müller?

  Müller je njemački lanac drogerija i trgovina koji nudi širok raspon proizvoda, uključujući kozmetiku, parfeme, proizvode za osobnu njegu, higijenske proizvode, proizvode za kućanstvo, igračke, odjeću i još mnogo toga. Müller je jedan od najvećih i najpoznatijih lanaca drogerija u Europi. Osim proizvoda za osobnu njegu i kućanstvo, Müller često nudi i druge usluge u svojim trgovinama, kao što su fotokopiranje, razvijanje fotografija, tisak fotografija na različitim medijima, prodaja knjiga, CD-ova i DVD-ova te dodatna oprema za kućanstvo. Müller je prepoznatljiv po širokom asortimanu proizvoda, povoljnim cijenama i čestim akcijama i promocijama. Također, trgovine Müller obično nude i vlastite robne marke proizvoda za osobnu njegu i kućanstvo, uz poznate brendove drugih proizvođača.

  Gdje se nalaze Müller trgovine?

  Müller trgovine su dostupne u različitim gradovima diljem Hrvatske. U Zagrebu se nalazi nekoliko Müller trgovina, uključujući trgovine u centru grada i na periferiji. U Rijeci također možete pronaći nekoliko Müller trgovina, uključujući trgovinu u popularnom trgovačkom centru. Split ima nekoliko Müller trgovina, uključujući trgovine u središnjem dijelu grada. U Osijeku se također nalaze Müller trgovine, a Pula ima Müller trgovinu u trgovačkom centru na izlazu iz grada. 

  Osim ovih većih gradova, Müller trgovine mogu se naći i u drugim manjim gradovima i trgovačkim centrima diljem Hrvatske. Najbolje je provjeriti najnovije informacije o lokacijama Müller trgovina na službenoj Müller web stranici.

  Koje je Müller radno vrijeme?

  Radno vrijeme Müller trgovina u Hrvatskoj može varirati ovisno o lokaciji i danu u tjednu, ali općenito su otvorene od ponedjeljka do subote ujutro. Obično otvaraju vrata oko 8:00 ili 9:00 sati ujutro i ostaju otvorene do večernjih sati, često do 21:00 ili 22:00 sata. Nedjeljom i praznicima, većina Müller trgovina u Hrvatskoj obično zatvara svoja vrata. Radno vrijeme može varirati ovisno o trgovini i lokaciji, pa je uvijek preporučljivo provjeriti radno vrijeme za konkretnu Müller trgovinu putem službene web stranice ili kontaktirati trgovinu izravno kako biste mogli dobiti najnovije informacije.

  Druge trgovine

  Vidjeli ste sve kataloge trgovine Müller? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

  Najnoviji članci

  Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

  Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

  S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

  Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

  Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

  Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

  Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

  Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

  Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…

  Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

  Kako Uspješno Ostvariti Svoje Novogodišnje Odluke u 2024. Godini

  Nova godina često se povezuje s novim odlukama i počecima. Mnogi postavljaju ciljeve i imaju planove kako poboljšati svoj život u narednoj godini.…