BAUHAUS - akcijski katalog, proizvodi na akciji

BAUHAUS - Listopad

BAUHAUS - Listopad

28.09. – 01.11.2023

BAUHAUS - letak Rujan 2023.

BAUHAUS - letak Rujan 2023.

31.08. – 27.09.2023

BAUHAUS - letak Srpanj 2023.

BAUHAUS - letak Srpanj 2023.

29.06. – 02.08.2023

BAUHAUS - letak Lipanj 2023.

BAUHAUS - letak Lipanj 2023.

01.06. – 28.06.2023

Istekli letci BAUHAUS »

Akcijski BAUHAUS katalozi

Zahvaljujući BAUHAUS katalogu lakše možete saznati sve o aktualnoj ponudi i nadolazećem izboru BAUHAUS akcija. Osim akcije na široki dio asortimana, u katalogu redovito možete pronaći i posebnu ponudu BAUHAUS kuhinje akcija, u sklopu BAUHAUS ponude namještaja, koja omogućava odabir prave kuhinje iz snova po pristupačnoj cijeni.

U online BAUHAUS katalogu možete provjeriti i dostupnost proizvoda u pojedinom BAUHAUS prodajnom centru. Pratite BAUHAUS akcije, opremite svoj dom i vrt namještajem ili biljkama po vlastitom ukusu, ohladite se po ljeti uz izbor BAUHAUS klima uređaji akcija i kupujte povoljnije. Osim odličnih popusta i akcija, u BAUHAUS katalogu možete pronaći i stručne savjete vezane uz uređenje i održavanje vrta, ideje za dekorativno uređenje i renoviranje te ostale korisne građevinske savjete.

Aktualni BAUHAUS katalog

AKtualni BAUHAUS katalog se uglavnom može pronaći svaki mjesec, dok ova trgovina ne izda novi katalog. Katalozi se izdaju redovito i uvijek nude nove popuste, a uvijek ćete naći barem jedan katalog koji vrijedi u svakom trenutku. Pregledate katalog za zagrebačke BAUHAUS trgovine ili BAUHAUS Split katalog kao i kataloge koje vrijede u drugim gradovima gdje se nalazi trgovina Bauhaus i kupite sve što vam treba za dom po povoljnoj cijeni. Uz BAUHAUS katalog širok izbor BAUHAUS akcija na dohvatu ruke, na proizvode kao što su BAUHAUS peleti za grijanje, BAUHAUS cvijeće i druga oprema i ukrasi za vrt, BAUHAUS alati, garniture, namještaj i mnogo drugog. BAUHAUS katalozi vam također mogu služiti kao inspiracija za to kako urediti dom ili određenu sobu, a na raspolaganju vam stoje i namještene sobe ako se odlučite za dizajn koji BAUHAUS nudi.

BAUHAUS katalog novi

Najnoviji BAUHAUS katalog dostupan je svaki mjesec ili nekoliko mjeseci, a iznimno i brže. Uz novi BAUHAUS katalog dobit ćete svježu ponudu BAUHAUS akcija na njihov širok asortiman pomagala za dom ili vrt, kao i dodataka poput vrata i prozora. Novi BAUHAUS katalozi također mijenjaju ponudu ovisno o godišnjem dobu, tako ćete primjerice po ljeti moći naći odličan izbor BAUHAUS klima uređaji akcija kako biste efektivno mogli ohladiti svoju prostoriju, dok ćete po zimi moći pronaći raznovrsnu ponudu opcija za grijanje. U novom BAUHAUS katalogu moći ćete pronaći i razne ostale proizvode u BAUHAUS asortimanu, kao što je BAUHAUS cvijeće i BAUHAUS peleti. Novi BAUHAUS katalog pronađite na portalima kao što su Kaufino ili MrOferto čim ih trgovina izda i efektivno se pripremite se za kupovinu. 

O trgovini i Bauhaus asortiman

Tvrtka BAUHAUS osnovana je 1972. godine u Austriji gdje je u to vrijeme BAUHAUS poslovao u 21 prodajnom centru. Zatim slijedi otvaranje prodavaonica u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj te Islandu. Nakon 1990. godine slijedi otvaranje prodajnih centara u Češkoj, Bugarskoj, Estoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i Slovačkoj.

Istražite ponudu kuhinjskog namještaja i elemenata koji će oživiti svaku kuhinju. Bilo da želite kupiti u potpunosti novu kuhinju ili da želite preurediti staru, u BAUHAUS prodajnim centrima ćete pronaći sve potrebne materijale. Pratite BAUHAUS akciju na kuhinje i kupujte povoljnije. U svakom prodajnom centru pronaći ćete i iznimno ljubazno stručno osoblje koje će vas rado uputiti i dati vam savjet ako je to potrebno.

U svim prodajnim centrima diljem Hrvatske nalaze se kvalitetni proizvodi iz istih kategorija uz koje možete u potpunosti opremiti svoj dom, od građevinskih materijala, instalacija i grijanja, sve do najsitnijeg detalja i raznih dekoracija.

U prodajnim centrima BAUHAUS, kao i u katalogu BAUHAUS trgovine nalaze se proizvodi svjetski poznatih proizvođača vrhunske kvalitete. Dobar glas BAUHAUS gradi već dugi niz godina, a to postiže upravo strogom kontrolom kvalitete svojih proizvoda. Snažni brendovi čiji su proizvodi dostupni samo u BAUHAUS-u su Admiral, B!design, Camargue, Gardol, Grillstar, Herkules, Kingston, Logoclic, Mixomat, Neptun, Palazzo, Probau, Regalux, Solid elements, Stabilit, Sunfun i mnogi drugi. Popis svih brendova koji se odlikuju snagom i dobrom cijenom možete pronaći u BAUHAUS katalogu.

Osim građevinskog materijala, kupaonica i sanitarija te bogate ponude alata, u BAUHAUS katalogu možete pronaći sve za uređenje vrta, dvorišta i balkona. U redovitoj ponudi nalazi se vrtni namještaj, ukrasno i pravo cvijeće te razni ukrasi koji će vaše dvorište pretvoriti u pravu malu oazu.

BAUHAUS poslovnice i BAUHAUS radno vrijeme

Poslovnice BAUHAUS-a danas su zastupljene u 19 država Europe, na čak 300 lokacija. Time se BAUHAUS smjestio na vodeću poziciju u Europi. Zbog strogo kontrolirane kvalitete proizvoda, bogate ponude i pristupačnih cijena, BAUHAUS trgovina je postala odabir broj jedan velikog broja kupaca.

Prvi prodajni centar BAUHAUS trgovine u Hrvatskoj otvoren je u Zagrebu 2000. godine. Danas se u Hrvatskoj nalazi sveukupno 8 BAUHAUS prodajnih centara, od toga se 3 nalaze u Zagrebu, jedan u Zadru, Splitu, Rijeci, Puli i Varaždinu. U svakom prodajnom centru nalazi se ista ponuda proizvoda iz BAUHAUS kataloga i iznimno ljubazni zaposlenici.

Ovo su BAUHAUS Zagreb centri koji vam stoje na raspolaganju, kao i njihovo BAUHAUS radno vrijeme:

  • BAUHAUS Zagreb - Jankomir, Velimira Škorpika 27, ned: 09:00-14:00, pon-sub: 08:00-21:00
  • BAUHAUS Zagreb - Buzin, 10010 Zagreb-Buzin, ned: 09:00-14:00, pon-sub: 08:00-21:00
  • BAUHAUS Zagreb - Žitnjak, Gordana Lederera 1, ned: 09:00-14:00, pon-sub: 08:00-21:00

BAUHAUS kontakt

Ovo su neki od načina kako kontaktirati Bauhaus trgovinu:

Također možete posjetiti BAUHAUS trgovine i izraziti savjete, kritike i pohvale dok traje BAUHAUS radno vrijeme, koje se može pronaći na BAUHAUS web stranici.

Gdje se nalazi BAUHAUS Slavonski Brod?

BAUHAUS trgovine zasad se nalaze u 5 hrvatskih gradova - Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Puli i Varaždinu. BAUHAUS trgovine najbliže Slavonskom Brodu su tri trgovine u Zagrebu. Moguće je da će BAUHAUS u budućnosti otvoriti novu poslovnicu u Slavonskom Brodu ili okolici, s obzirom da još uvijek ne postoji slavonska BAUHAUS trgovina. Novosti o otvorenju daljnjih BAUHAUS trgovina potražite na BAUHAUS društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i drugima.

Kada se otvara BAUHAUS u Buzinu?

Bauhaus u Buzinu započeo je s poslovanjem 2016. godine. Ovo je treća BAUHAUS trgovina u Zagrebu i okolici, a nalazi se na južnom dijelu grada, kod prometnog čvora Buzin. Radno vrijeme BAUHAUS trgovine u Buzinu je od 8 sati ujutro do 21 sat navečer od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 9 ujutro do 14 sati. Kontakt telefoni trgovine BAUHAUS Buzin su +385 1 5512-000 i 0800 024021, a adresa e-pošte jest info.nl957@bauhaus.hr.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine BAUHAUS? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Svaki od nas nosi u sebi ogroman potencijal čekajući da bude otkriven. Ono što nazivamo "skrivenim potencijalom" jesu sposobnosti, talenti i…

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Iako je ostalo još nekoliko toplih dana u kojima možete uživati ​​u višim temperaturama, suncu i drugim ugodnim aktivnostima, jesen će uskoro početi.…

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Moda nije samo za žene. Muška moda je posljednjih godina doživjela značajnu transformaciju i postaje sve važniji dio života modernog muškarca. Ne…

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Dijabetes, odnosno šećerna bolest, je bolest od koje trenutno boluje veliki broj ljudi. Ako osoba ne liječi ovu bolest, to može imati ozbiljne…