BAUHAUS - aktualni katalozi, akcije

BAUHAUS

BAUHAUS

02.03. – 29.03.2023

BAUHAUS

BAUHAUS

02.02. – 01.03.2023

Bauhaus

Bauhaus

05.01. – 01.02.2023

BAUHAUS

BAUHAUS

01.12. – 04.01.2023

BAUHAUS

BAUHAUS

03.11. – 30.11.2022

BAUHAUS prodajni centri na jednom mjestu vam nude sve za vrt i slobodno vrijeme, sve za kupaonice i sanitarije, razne kuhinje i kuhinjske aparate, kvalitetne alate i strojeve, klima uređaje i grijalice. Osim toga, u BAUHAUS katalogu se redovito nalazi velik izbor podnih obloga, boja i tapeta. Uz to, u prodajnim centrima možete pronaći prozore, vrate i stepenice, građevinski materijal te proizvode za aktivnosti u slobodno vrijeme. Redovito pratite katalog BAUHAUS trgovine i uvjerite se u odličnu ponudu kvalitetnih proizvoda i sjajnu BAUHAUS akciju velikog dijela asortimana.

Istražite ponudu kuhinjskog namještaja i elemenata koji će oživiti svaku kuhinju. Bilo da želite kupiti u potpunosti novu kuhinju ili da želite preurediti staru, u BAUHAUS prodajnim centrima ćete pronaći sve potrebne materijale. Pratite BAUHAUS kuhinje akciju i kupujte povoljnije. U svakom prodajnom centru pronaći ćete i iznimno ljubazno stručno osoblje koje će vas rado uputiti i dati vam savjet ako je to potrebno.

Nastanak i povijest

Tvrtka BAUHAUS osnovana je 1972. godine u Austriji gdje je u to vrijeme BAUHAUS poslovao u 21 prodajnom centru. Zatim slijedi otvaranje prodavaonica u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj te Islandu. Nakon 1990. godine slijedi otvaranje prodajnih centara u Češkoj, Bugarskoj, Estoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i Slovačkoj.

Danas su prodavaonice BAUHAUS-a zastupljene u 19 država Europe, na čak 300 lokacija. Time se BAUHAUS smjestio na vodeću poziciju u Europi. Zbog strogo kontrolirane kvalitete proizvoda, bogate ponude i pristupačnih cijena, BAUHAUS trgovina je postala odabir broj jedan velikog broja kupaca.

Trenutna pozicija

Prvi prodajni centar BAUHAUS trgovine u Hrvatskoj otvoren je u Zagrebu 2000. godine. Danas se u Hrvatskoj nalazi sveukupno 8 BAUHAUS prodajnih centara, od toga se 3 nalaze u Zagrebu, jedan u Zadru, Splitu, Rijeci, Puli i Varaždinu. U svakom prodajnom centru nalazi se ista ponuda proizvoda iz BAUHAUS kataloga i iznimno ljubazni zaposlenici.

U svim prodajnim centrima diljem Hrvatske nalaze se kvalitetni proizvodi iz istih kategorija uz koje možete u potpunosti opremiti svoj dom, od građevinskih materijala, instalacija i grijanja, sve do najsitnijeg detalja i raznih dekoracija.

Asortiman

U prodajnim centrima BAUHAUS, kao i u katalogu BAUHAUS trgovine nalaze se proizvodi svjetski poznatih proizvođača vrhunske kvalitete. Dobar glas BAUHAUS gradi već dugi niz godina, a to postiže upravo strogom kontrolom kvalitete svojih proizvoda. Snažni brendovi čiji su proizvodi dostupni samo u BAUHAUS-u su Admiral, B!design, Camargue, Gardol, Grillstar, Herkules, Kingston, Logoclic, Mixomat, Neptun, Palazzo, Probau, Regalux, Solid elements, Stabilit, Sunfun i mnogi drugi. Popis svih brendova koji se odlikuju snagom i dobrom cijenom možete pronaći u BAUHAUS katalogu.

Osim građevinskog materijala, kupaonica i sanitarija te bogate ponude alata, u BAUHAUS katalogu možete pronaći sve za uređenje vrta, dvorišta i balkona. U redovitoj ponudi nalazi se vrtni namještaj, ukrasno i pravo cvijeće te razni ukrasi koji će vaše dvorište pretvoriti u pravu malu oazu.

Akcijski katalog BAUHAUS

Zahvaljujući BAUHAUS katalogu lakše možete saznati sve o aktualnoj ponudi i nadolazećoj BAUHAUS akciji. Osim akcije širokog dijela asortimana, u katalogu redovito možete pronaći i posebnu BAUHAUS kuhinje akciju koja omogućava odabir prave kuhinje iz snova po pristupačnoj cijeni.

U online katalogu BAUHAUS možete provjeriti i dostupnost proizvoda u pojedinom BAUHAUS prodajnom centru. Pratite BAUHAUS akcije, opremite svoj dom i vrt namještajem ili biljkama po vlastitom ukusu i kupujte povoljnije. Osim odličnih popusta i akcija, u BAUHAUS katalogu možete pronaći i stručne savjete vezane uz uređenje i održavanje vrta, ideje za dekorativno uređenje i renoviranje te ostale korisne građevinske savjete.


Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine BAUHAUS? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

U toplim ljetnim danima svakako odlično odgovara osvježavajuće piće, a još kada je to piće slatki koktel, kombinacija sunca i uživanja postaje veća.…

Slatke činjenice o čokoladi

Slatke činjenice o čokoladi

Iako je čokolada danas sveprisutna u dućanima, restoranima, kinima i ostalim mjestima, sastavni je dio raznih slatkiša, torti i kolača. Gotovo nema…

Zimska idila u vašem domu

Zimska idila u vašem domu

S dolaskom hladnijeg vremena i zimskih mjeseci sve više vremena provodimo u svom domu, stoga je bitno da nam u njemu bude ugodno. Postoji nekoliko…

Njega kućnih ljubimaca

Njega kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci, osim što nas uveseljavaju i podižu raspoloženje, zahtijevaju mnogo brige i strpljenja. Jako je važno da na odabir kućnog ljubimca…