Pevex - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Pevex

Pevex

16.11. – 31.12.2023

Prikaži letak
Pevex

Pevex

26.10. – 21.11.2023

Prikaži letak
Pevex

Pevex

28.09. – 23.10.2023

Prikaži letak
Pevex

Pevex

31.08. – 25.09.2023

Prikaži letak
Pevex

Pevex

27.07. – 28.08.2023

Prikaži letak

Istekli letci Pevex »

Pevex katalozi

Svi novi Pevex katalozi nude odlične cijene na sav asortiman ove trgovine, od alata do sve opreme za vrt i svega drugog. Pevex katalog dostupan je svaki tjedan preko tjedna ili vikendom u sklopu Pevex vikend akcija, a uz Pevex online katalog Pevexovi letci i u sklopu njih Pevex akcije na dohvatu su vam ruke. Uz Pevex novi katalog pronađite novi izbor Pevex akcija na proizvode kao što su Pevex televizori, Pevex hladnjaci ili mobiteli kao i drugi asortiman, ili se inspirirajte za kupovinu uz starije Pevex kataloge. 

Aktualni Pevex katalog

Pevex redovito izdaje kataloge s aktualnim ponudama, akcijama i popustima na svojim proizvodima. Njihovi katalozi obično obuhvaćaju različite kategorije proizvoda, uključujući tehničku robu, kućanske aparate, namještaj i još mnogo toga. Aktualni Pevex katalog akcija može se pronaći na stranicama kao što su MrOferto ili Kaufino, a uz Kaufino Pevex katalog novi pronaći ćete najveći izbor letaka i akcijskog asortimana trgovine Pevex. Potražite Pevex katalog akcija kao i kataloge sličnih trgovina poput Bauhausa ili Ikea-e na MrOfertu i nemojte propustiti akcijske pogodnosti na porizvode koje želite nabaviti.

Novi Pevex katalog akcija

Pevex novi katalog nudi izbor Pevex akcija na razne proizvode u sklopu Pevex asortimana, kao primjerice akcija na alate, kvalitetnu elektroniku, građu za kuću, opremu za vrt i ljeto i mnogo drugog. Uz Pevex katalog novi popusti na dohvatu su vam ruke, posebno ako koristite Pevex online kataloge na stranicama poput MrOferta ili Kaufina. Posjetite ove stranice i dobijte sve ažurirane informacije o svim novim Pevex katalozima.

O trgovini

Pevex je hrvatska trgovačka kompanija koja se bavi prodajom široke palete proizvoda, uključujući tehničku robu, kućanske aparate, namještaj, građevinski materijal, te opremu za vrt i domaćinstvo. Ova trgovina ima dugu tradiciju u Hrvatskoj, te je stekla reputaciju pouzdanog prodavatelja kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Pevex posluje putem više prodajnih centara koji se nalaze na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Njihovi prodajni centri često su smješteni na dobro dostupnim mjestima, kako bi privukli što veći broj kupaca.

Asortiman proizvoda u Pevexu obuhvaća mnoge poznate svjetske brandove tehničke robe, kućanskih aparata, namještaja i drugih proizvoda. Kupci mogu pronaći širok spektar proizvoda, uključujući bijelu tehniku:

 • perilice rublja 
 • Pevex hladnjaci
 • pećnice 

i elektroniku:

 • Pevex televizori
 • računalna oprema
 • Pevex mobiteli akcija

namještaj za dom i vrt, kao i alat i materijale za građevinarstvo i uređenje doma.

    Pevex pogodnosti

    Uz ove Pevex pogodnosti kao i Pevex kataloge možete izvući najviše iz svake kupovine u ovoj hrvatskoj trgovini. Ove pogodnosti uključuju Pevex kartice koja nudi posebne pogodnosti kao i mogućnost kupovine putem Pevex webshopa.

    Pevex kartica

    Pevex kartica pruža razne pogodnosti korisnicima. S njom možete ostvariti popuste na različite proizvode, uključujući tehničku robu, kućanske aparate i namještaj. Također, Pevex kartica vam omogućuje sudjelovanje u nagradnim igrama i posebnim događajima. Zahtjev za Pevex karticom možete podnijeti jednostavno u bilo kojem prodajnom centru Pevexa bez naknade, samo treba ispuniti jednostavan obrazac. Pridružite se programu vjernosti i iskoristite sve pogodnosti koje kartica nudi pri svakoj kupovini u Pevexu.

    Pevex webshop

    Iskoristite sve prednosti Pevex webshopa i uživajte u jednostavnoj i praktičnoj online kupovini bez potrebe da napuštate svoj dom. Jedna od glavnih pogodnosti korištenja Pevex webshopa jest širok raspon proizvoda dostupnih u samo nekoliko klikova. Stranica je pregledna i intuitivna, omogućujući vam brzo pronalaženje željenog proizvoda. Narudžba na Pevex webshopu je brza i jednostavna. Samo dodajte željene proizvode u košaricu i odaberite željenu metodu dostave.

    Pevex webshop također pruža različite načine plaćanja kako bi odgovarao vašim potrebama. Možete platiti putem kreditne kartice, online bankarstva ili pouzećem prilikom dostave, što vam omogućuje fleksibilnost prilikom izbora načina plaćanja.

    Pevex trgovine

    Pevex trgovine mogu se pronaći u svim većim mjestima u Hrvatskoj. Tako možete kupovati u trgovinama Pevex Zadar, Pevex Rijeka, Pevex Šibenik, Pevex Split, Pevex Osijek, kao i više Pevex trgovina u Zagrebu. Za ažurirani potpuni popis Pevex trgovina u Hrvatskoj i Pevex radno vrijeme svake od njih posjetite Pevexovu web stranicu.

    Kontakt info

    Načini kontaktiranja trgovine Pevex uključuju:

    Navedeni načini omogućuju korisnicima da jednostavno stupite u kontakt s trgovinom Pevex, ako imate pitanja o proizvodima, uslugama, popustima ili želite znati bilo koje druge informacije vezane uz trgovinu.

    Koliko dugo rade trgovine Pevex?

    Većina Pevex trgovina radi od 7:30 sati ujutro do 21 sat navečer preko tjedna i subotom. Neke trgovine subotom rade skraćeno, a nedjeljom Pevex trgovine ili ne rade, ili rade skraćeno do 14 sati. Trgovine koje rade nedjeljom uglavnom se nalaze u većim trgovačkim centrima i većim gradovima. Za detaljan popis trgovina i njihovog radnog vremena posjetite https://pevex.hr/pevex-prodajni-centri.

    Gdje su Pevex lokacije?

    Pevex trgovine mogu se pronaći u svim većim mjestima u Hrvatskoj, i to trgovine Pevex Zadar, Pevex Rijeka, Pevex Šibenik, Pevex Split, Pevex Osijek, Čakovec, Varaždin, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Slavonski Brod, Sisak, Karlovac, Vinkovci, Pula, više Pevex trgovina u Zagrebu. i mnoge druge. Za ažurirani potpuni popis Pevex trgovina u Hrvatskoj posjetite Pevexovu web stranicu.

    Druge trgovine

    Vidjeli ste sve kataloge trgovine Pevex? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

    Najnoviji članci

    Kako kupovati jeftine poklone: Savjeti i Trikovi

    Kako kupovati jeftine poklone: Savjeti i Trikovi

    Tko ne bi želio razveseliti svoje voljene poklonom koji će im izmamiti osmijeh na lice? No, nažalost, kupovina poklona može predstavljati izazov za…

    tehnologija budućnosti: Kakav utjecaj ima na naš svakodnevni život?

    tehnologija budućnosti: Kakav utjecaj ima na naš svakodnevni život?

    U današnje dinamično doba, gdje tehnološki napredak nadmašuje naša očekivanja, važno je pratiti koji utjecaj ove inovacije mogu imati na naše…

    Tri ukusna recepta za pitu od jabuka

    Tri ukusna recepta za pitu od jabuka

    Jabuka, ovo čudesno voće, nudi nebrojeno mogućnosti u kuhinji. Među našim omiljenim receptima su svakako pitice od jabuka koje svojom slatkoćom i…

    Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

    Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

    Svaki od nas nosi u sebi ogroman potencijal čekajući da bude otkriven. Ono što nazivamo "skrivenim potencijalom" jesu sposobnosti, talenti i…