Katalozi | Drogerija i kozmetika | Oriflame

Oriflame - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Oriflame

20.06. – 10.07.2024

Prikaži letak
Oriflame

30.05. – 19.06.2024

Prikaži letak
Oriflame

09.05. – 29.05.2024

Prikaži letak
Oriflame

18.04. – 08.05.2024

Prikaži letak
Oriflame

28.03. – 17.04.2024

Prikaži letak

Istekli Oriflame katalozi »

Oriflame online katalog

Oriflame kataloge moći ćete pronaći na našim stranicama čim ih trgovina Oriflame Hrvatska izda, u redovnim intervalima izdavanja novih kataloga. Oriflame je trgovina bazirana na online dostavi proizvoda baziranih na poboljšanju zdravlja i načina života. U ponudi wellness proizvoda na koje se često može naći Oriflame akcija nalaze se razne kreme, dodaci prehrani, zamjenski obroci i mnogi drugi proizvodi. Wellness akcija prisutna je u svakom novom Oriflame katalogu, tako da budite sigurni da nećete propustiti nijedan novi proizvod tako da prelistate novi Oriflame online katalog. Uz Oriflame Black friday akcije moguće je još više uštediti pri kupovini, a za sve proizvode uz Oriflame program vjernosti Oriflame narudžba online može biti maksimalno povoljna, jer je moguće ostvariti Oriflame besplatnu dostavu.

Aktualni Oriflame katalog

Potražite vrijedeći katalog Oriflame Hrvatska trgovine na ovoj MrOferto ili Kaufino stranici trgovine Oriflame. U Oriflame katalozima možete potražiti razne wellness proizvode, kozmetiku, dodatke prehrani ali i Oriflame nakit i druge proizvode vezane uz ljepotu i širok izbor Oriflame akcija na njih. Za sve proizvode vrijedi Oriflame narudžba online, a katalozi vam pomažu pri inspiraciji i odabiru proizvoda namijenjenih i prilagođenih kupcima. Kupujte u Oriflame trgovini, iskorisitite veliku ponudu wellness akcija i drugih Oriflame akcija u Oriflame katalogu, te na taj način priuštite svome tijelu sve što zaslužuje.

Oriflame katalog novi

Trgovina Oriflame Hrvatska svoje kataloge izdaje svakih 20 dana, a uz nove Oriflame kataloge moći ćete potražiti inspiraciju za novi look kao i za svoju iduću kupovinu u Oriflame online shopu. Uz Oriflame dodatke prehrani, vitamine i minerale priuštite svojem tijelu ono što zaslužuje, a Oriflame nakit omogućuje vam da izrazite svoj vlastiti stil na najbolji mogući način.

O trgovini Oriflame Hrvatska

Oriflame Hrvatska je podružnica švedske kozmetičke trgovine Oriflame osnovane 1967., kad je izdana i prva Oriflame kolekcija proizvoda. Od tada do danas Oriflame se proširio na više od 60 država diljem svijeta i broji preko 3 milijuna suradnika. Oriflame je u međuvremenu također osnovalo svjetsku zakladu za pomoć djeci, Centar za istraživanje i razvoj te Institut za istraživanje kože, kako bi njihovi proizvodi bili još bolji. U Hrvatskoj trgovina posluje i pruža usluge od 1996. godine, već preko 25 godina.

Sličan asortiman kao u Oriflameu naći ćete u Avonu ili Farmasiju.

Oriflame dostava i preuzimanje

Tijekom kupovine u Oriflame online katalogu sami birate gdje želite da vam se isporuči paket, moguće je odabrati dostavu paketa: na kućnu adresu, na jedan od kioska TISKA ili u jedan od Oriflame Distributivnih centara. Oriflame narudžba online iznimno je brza i jednostavna, a za sva pitanja možete kontaktirati Oriflame centar za podršku korisnicima putem obrasca u Oriflame online katalogu ili porukom putem e-pošte na adresu info@oriflame.hr.

Reklamacija, povrat i otkazivanje narudžbe

Reklamaciju možete prijaviti na Oriflame službenoj web stranici ili preko Oriflame aplikacije. Nakon što se obavi Oriflame prijava, na početnoj strani ćete pronaći dio "Reklamacije", zatim slijedi odabir vrste reklamacije, nakon toga potrebno je dopuniti reklamaciju s nekoliko detalja i poslati svoju reklamaciju. Povrat robe se također vrši na Oriflame web stranici, samo kod odabira vrste reklamacije potrebno je odabrati "Povrat". Nakon toga potrebno je dopuniti reklamaciju s nekoliko detalja, te slikati proizvod ako je oštećen. 

U slučaju se predomislite nakon izvršenja narudžbe, moguće ju je otkazati. Otkazivanje Oriflame narudžbe online je moguće u roku 15 minuta nakon naručivanja. Sve što trebate napraviti jest na Oriflame profilu u dijelu "Povijest narudžbi" odabrati željenu narudžbu te kliknuti "Otkaži narudžbu".

Oriflame Hrvatska distributivni centri

Trgovina Oriflame najviše se oslanja na dostavu i narudžbu online, tako da ne postoje konvencionalne Oriflame trgovine, ali zato su vam dostupni Oriflame distributivni centri u kojima možete preuzeti robu koju naručite online. Oriflame distributivni centri mogu se naći u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Zaprešiću, Sisku, Slavonskom Brodu, Đakovu, Dubrovniku, Koprivnici, Virovitici, Vukovaru, Varaždinu, Dugom Selu i drugim gradovima i mjestima.

Kako kontaktirati Oriflame Hrvatska

Najbolji način kako kontaktirati trgovine Oriflame Hrvatska je preko centra korisničke podrške hr.oriflame.com/support-center#/ i kontakt informacija koje se mogu naći tamo, kao i raznih Oriflame društvenih mreža. Neki od specifičnih načina navedenih su:

Gdje kupiti Oriflame proizvode?

Oriflame, renomirana švedska kozmetička kompanija, nudi širok spektar kvalitetnih proizvoda za njegu kože, šminku i parfeme. Jedan od načina kako možete kupiti Oriflame proizvode je putem njihove službene web stranice, gdje imate pristup cjelokupnoj ponudi proizvoda te mogućnost registracije kao član Oriflame zajednice. Također, Oriflame se oslanja na svoju mrežu nezavisnih kozmetičkih savjetnika koji vam mogu pružiti personalizirane preporuke i omogućiti direktnu kupnju. Ako želite istražiti proizvode izvan interneta, provjerite lokalne kozmetičke trgovine koje također mogu nositi Oriflame proizvode. Osim toga, online trgovci poput Amazona također nude Oriflame proizvode, ali uvijek pazite na autentičnost i povjerenje prodavatelja prije kupovine. S obzirom na svoj ugled i dugogodišnje iskustvo, Oriflame je postao prepoznatljiv brend za kvalitetnu kozmetiku i njegu kože.

Gdje se nalaze Oriflame distributivni centri?

Preporučujemo da, ako želite saznati o Oriflame distributivnim centrima u Hrvatskoj, posjetite  web stranicu Oriflame-a ili kontaktirate Oriflame direktno kako biste dobili najnovije informacije o distributivnim centrima i njihovim lokacijama u Hrvatskoj. Na web stranici Oriflame-a moguće je pronaći kontakte i adrese distributivnih centara ili se obratiti njihovoj službi za korisnike radi dodatne pomoći. Općenito, Oriflame distributivni centri mogu se naći u raznim većim ali i nekim manjim gradovima poput Splita, Zagreba, Zaprešića, Varaždina, Siska, Slavonskog Broda, Rijeke i drugih gradova. Za svaki od Oriflameovih distributivnih centara kontakt broj telefona i mail te radno vrijeme saznat ćete na Oriflame web stranici.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Oriflame? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…