Metro - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Metro - Ultra svježa ponuda

Metro - Ultra svježa ponuda

02.10. – 08.10.2023

Metro

Metro

02.10. – 15.10.2023

Metro - Pivo

Metro - Pivo

02.10. – 15.10.2023

Metro - Top hit ponuda

Metro - Top hit ponuda

02.10. – 15.10.2023

Metro - Neprehrana Zagreb

Metro - Neprehrana Zagreb

02.10. – 15.10.2023

Metro

Metro

02.10. – 15.10.2023

Metro - Prehrana

Metro - Prehrana

02.10. – 15.10.2023

Metro - Gastro

Metro - Gastro

14.09. – 15.10.2023

Metro - Profi cijena

Metro - Profi cijena

02.10. – 31.10.2023

Metro #metrofoodie

Metro #metrofoodie

02.10. – 31.10.2023

Metro - Gastro 2023

Metro - Gastro 2023

06.03. – 31.12.2023

Istekli letci Metro »

METRO katalog

METRO katalog donosi vam iznimno bogat asortiman proizvoda iz raznih kategorija kao što su voće i povrće, razne prehrambene namirnice, mlijeko i mliječni proizvodi, dnevno svježi kruh i pekarski proizvodi, meso i mesne prerađevine te riba i riblji proizvodi, sve za kućanstvo i vrt, proizvodi za održavanje čistoće kućanstva, kozmetika te sve za kućne ljubimce.

Svaki novi i aktualni katalog METRO možete pronaći na jednom mjestu, bilo na Kaufinu ili MrOfertu, gdje također možete pronaći i kataloge trgovina sa sličnim asortimanom, poput SPAR kataloga ili Plodine online letaka. Metro katalozi koje nađete iskoristivi su sve dok traje METRO radno vrijeme, koje možete provjeriti na METRO web stranici.

Aktualni katalog METRO

Prelistajte METRO katalog neprehrane, istražite ponudu audio i video uređaja uz METRO katalog tehnika te iskoristite sjajnu METRO akciju na televizore, koju nudi upravo METRO katalog tehnike, te koja vam donosi velik izbor televizora po pristupačnim cijenama.

METRO asortiman čini više od 20 000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji se nalaze na policama svih veleprodajnih centara. U METRO katalogu možete pronaći istaknute proizvode i izbor odličnih METRO akcija koje se isplati iskoristiti. U METRO katalogu neprehrane možete pronaći sve za ured i školu, velik izbor malih kućanskih aparata, kozmetike, tekstila i ostalih proizvoda.

Novi METRO katalozi

METRO katalog akcija nudi sve što trebate za svoje poduzeće ili dom. Sve što trebate jest redovito pratiti METRO kataloge te uhvatiti METRO novi katalog u kojem ćete svakog tjedna pronaći isplativu METRO akciju različitog dijela asortimana. Osim prehrambenih namirnica, kozmetike, sredstva za čišćenje kućanstva, pribora za vrt i školskog te uredskog pribora, u METRO katalogu tehnike možete pronaći velik izbor prijenosnih računala, televizora i pametnih telefona.

U online katalogu METRO trgovine potražite izdvojenu vikend ponudu i uhvatite odličnu priliku za povoljniju kupovinu. Ako želite ostvariti više za vaš novac birajte kupovinu u METRO prodajnim centrima ili METRO online shopu, jer METRO online narudžba je možda baš način kupovine za vas.

METRO u Hrvatskoj

METRO je svoju prvu poslovnicu u Hrvatskih otvorio 2001. godine kada se otvorio prvi veleprodajni centar u Zagrebu. Od tada METRO pomaže raznim malim, srednjim i velikim tvrtkama, obrtima i raznim organizacijama da uspješno posluju.

METRO je konkurentan upravo zbog pouzdanih i kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i zbog niskih veleprodajnih cijena koje ga čine povoljnijim od većine supermarketa i hipermarketa. METRO ima 24 milijuna korisnika koji mogu kupovati u veleprodajnim centrima, preko METRO online shopa ili putem usluge METRO dostave. Danas sve više kupaca koristi usluge koje su kreirane prema njihovim potrebama.

METRO dostava

METRO dostava napravljena je kako bi ugostiteljima olakšala kupovinu namirnica i ubrzala proces dolaska namirnica na pravo odredište. METRO dostava odnosi se na širok asortiman proizvoda, od svježe hrane do nužnih neprehrambenih proizvoda. Svoju narudžbu možete poslati u bilo koje doba dana u online shopu, na svojoj METRO aplikaciji, pozivom podrške za korisnike METRO usluga ili putem e-pošte. Proizvodi se dostavljaju na željenu adresu unutar 24 sata u željenom terminu i bez troškova dostave. METRO online narudžba preko METRO online shopa možda je najbolji način kako iskoristiti opciju dostave koju METRO nudi, jer sve možete lagano obaviti na jednom uređaju, ako vam vaši proizvodi brzo trebaju ili ako jednostavno sve želite obaviti iz udobnosti doma.

METRO trgovine i usluge

Za kupovinu u METRO poslovnicama potrebno se registrirati, što možete napraviti na službenim internetskim stranicama, sve što trebate jest odabrati model koji vam odgovara i registrirati se. METRO kartica je način kako potvrditi da možete kupovati u METRO trgovinama, a METRO kupci mogu postati fizičke osobe, vlasnici tvrtki, freelanceri i udruge. Sve informacije o aktualnoj ponudi i nadolazećima METRO akcijama nalaze se u svakom novom METRO katalogu.

Danas METRO posluje na deset lokacija, veleprodajni centri nalaze se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. METRO prati stalan porast novih kupaca i poslovnih partnera. Glavni klijenti i kupci u METRO poslovnicama su mali trgovci, restorani, ugostitelji i kafići, hoteli, mala i srednja poduzeća, razni uredi, tvrtke i institucije.

Trgovine METRO u Zagrebu


LokacijaAdresa
METRO Zagreb JankomirJankomir 31, 10090, Zagreb
METRO Zagreb SesveteSlavonska avenija 71, 10000, Zagreb

METRO online shop i kontakt

METRO online shop odličan je način kako iskoristiti METRO kataloge iz udobnosti vašeg doma. METRO online shop nudi sve ono što možete pronaći u METRO trgovinama, a upravo METRO online narudžba idealan je način kako brzo i jednostavno obaviti kupovinu u METRO-u. 

Sve vaše upite, želje, pohvale i kritike o online shopu, METRO dostavi ili općenito o trgovini METRO možete uputiti na više mjesta:

Što je METRO?

Metro AG je njemačka multinacionalna trgovinska kompanija koja se bavi veleprodajom. Osnovana je 1964. godine i danas je jedan od najvećih svjetskih veletrgovaca s hranom i drugim proizvodima za poslovne korisnike.

Koje je METRO radno vrijeme?

Radno vrijeme METRO poslovnica se razlikuje ovisno o poslovnici. Dio poslovnica radi od ponedjeljka do subote od 06:00 do 21:00, te nedjeljom od 08:00 do 18:00 sati. Više informacija o svakoj poslovnici, te njihovo radno vrijeme možete pronaći na METRO službenim internet stranicama.

Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Metro? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Umjetnost samospoznaje: Kako otkriti i razvijati svoj skriveni potencijal

Svaki od nas nosi u sebi ogroman potencijal čekajući da bude otkriven. Ono što nazivamo "skrivenim potencijalom" jesu sposobnosti, talenti i…

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Jesenska njega vrta olakšat će vam posao u proljeće

Iako je ostalo još nekoliko toplih dana u kojima možete uživati ​​u višim temperaturama, suncu i drugim ugodnim aktivnostima, jesen će uskoro početi.…

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Muška moda i stil: Kako biti moderan i samouvjeren

Moda nije samo za žene. Muška moda je posljednjih godina doživjela značajnu transformaciju i postaje sve važniji dio života modernog muškarca. Ne…

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Najčešći simptomi dijabetesa koje ne treba podcjenjivati

Dijabetes, odnosno šećerna bolest, je bolest od koje trenutno boluje veliki broj ljudi. Ako osoba ne liječi ovu bolest, to može imati ozbiljne…