Metro - aktualni katalozi, akcije

METRO katalog donosi vam iznimno bogat asortiman proizvoda iz raznih kategorija kao što su voće i povrće, razne prehrambene namirnice, mlijeko i mliječni proizvodi, dnevno svježi kruh i pekarski proizvodi, meso i mesne prerađevine te riba i riblji proizvodi, sve za kućanstvo i vrt, proizvodi za održavanje čistoće kućanstva, kozmetika te sve za kućne ljubimce.

Za kupovinu u METRO poslovnicama potrebno se registrirati, što možete napraviti na službenim internetskim stranicama, sve što trebate jest odabrati model koji vam odgovara i registrirati se. METRO kupci mogu postati fizičke osobe, vlasnici tvrtki, freelanceri i udruge. Sve informacije o aktualnoj ponudi i nadolazećima METRO akcijama nalaze se u svakom novom METRO katalogu.

Povijest i nastanak trgovine

METRO je svoju prvu poslovnicu u Hrvatskih otvorio 2001. godine kada se otvorio prvi veleprodajni centar u Zagrebu. Od tada METRO pomaže raznim malim, srednjim i velikim tvrtkama, obrtima i raznim organizacijama da uspješno posluju.

Danas METRO posluje na deset lokacija, veleprodajni centri nalaze se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. METRO prati stalan porast novih kupaca i poslovnih partnera. Glavni klijenti i kupci u METRO poslovnicama su mali trgovci, restorani, ugostitelji i kafići, hoteli, mala i srednja poduzeća, razni uredi, tvrtke i institucije.

METRO je konkurentan upravo zbog pouzdanih i kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i zbog niskih veleprodajnih cijena koje ga čine povoljnijim od većine supermarketa i hipermarketa. METRO ima 24 milijuna korisnika koji mogu kupovati u veleprodajnim centrima, preko online shopa ili putem usluge METRO dostave. Danas sve više kupaca koristi usluge koje su kreirane prema njihovim potrebama.

METRO dostava

METRO dostava napravljena je kako bi ugostiteljima olakšala kupovinu namirnica i ubrzala proces dolaska namirnica na pravo odredište. METRO dostava odnosi se na širok asortiman proizvoda, od svježe hrane do nužnih neprehrambenih proizvoda. Svoju narudžbu možete poslati u bilo koje doba dana u online shopu, na svojoj METRO aplikaciji, pozivom podrške za korisnike METRO usluga ili putem e-pošte. Proizvodi se dostavljaju na željenu adresu unutar 24 sata u željenom terminu i bez troškova dostave.

Asortiman

METRO asortiman čini više od 20 000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda koji se nalaze na policama svih veleprodajnih centara. U METRO katalogu možete pronaći istaknute proizvode i odlične METRO akcije koje se isplati iskoristiti. U METRO katalogu neprehrane možete pronaći sve za ured i školu, velik izbor malih kućanskih aparata, kozmetike, tekstila i ostalih proizvoda.

Prelistajte METRO katalog neprehrane, istražite ponudu audio i video uređaja te iskoristite sjajnu METRO TV akciju koja vam donosi velik izbor televizora po pristupačnim cijenama.

Akcijski katalog METRO

U akcijskom katalogu METRO trgovine možete pronaći sve što trebate za svoje poduzeće ili dom. Sve što trebate jest redovito pratiti METRO kataloge u kojima ćete svakog tjedna pronaći isplativu METRO akciju različitog dijela asortimana. Osim prehrambenih namirnica, kozmetike, sredstva za čišćenje kućanstva, pribora za vrt i školskog te uredskog pribora, u METRO katalogu tehnike možete pronaći velik izbor prijenosnih računala, televizora i pametnih telefona.

U online katalogu METRO trgovine potražite izdvojenu vikend ponudu i uhvatite odličnu priliku za povoljniju kupovinu. Ako želite ostvariti više za vaš novac birajte kupovinu u METRO prodajnim centrima.


Druge trgovine

Vidjeli ste sve kataloge trgovine Metro? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

Najnoviji članci

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

Osvježavajući kokteli za vruće ljetne dane

U toplim ljetnim danima svakako odlično odgovara osvježavajuće piće, a još kada je to piće slatki koktel, kombinacija sunca i uživanja postaje veća.…

Slatke činjenice o čokoladi

Slatke činjenice o čokoladi

Iako je čokolada danas sveprisutna u dućanima, restoranima, kinima i ostalim mjestima, sastavni je dio raznih slatkiša, torti i kolača. Gotovo nema…

Zimska idila u vašem domu

Zimska idila u vašem domu

S dolaskom hladnijeg vremena i zimskih mjeseci sve više vremena provodimo u svom domu, stoga je bitno da nam u njemu bude ugodno. Postoji nekoliko…

Njega kućnih ljubimaca

Njega kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci, osim što nas uveseljavaju i podižu raspoloženje, zahtijevaju mnogo brige i strpljenja. Jako je važno da na odabir kućnog ljubimca…