Savjeti za moderan izgled

MrOferto
Moda se mijenja iz dana u dan i na tržište konstantno dolaze novi proizvodi. Neke stvarni izlaze iz mode, dok se javljaju neki novi trendovi, stoga se ponekad može činiti da je teško održati korak s vremenom i pratiti modne trendove. Nagle promjene ne znače nužno da se trebate riješiti starih stvari i u potpunosti promijeniti sadržaj svog ormara, već da to možete prividno učiniti kombinirajući prave odjevne predmete, dodajući svom izgledu pojedine boje, uzorke i teksture.
Savjeti za moderan izgled

Postoje bezvremenski odjevni komadi koji će se odlično uklopiti u svačiji stil, a dodavanjem boja i odjevnih predmeta tim odjevnim komadima uvijek ćete izgledati moderno.

Bezvremenski odjevni komadi

Postoje neki odjevni predmeti koji ne izlaze iz mode, stoga biste ih svakako trebali imati u svom ormaru. Iako je to već dobro poznato, svaka žena trebala bi imati malu crnu haljinu koja je odlična za razne prigode. Uz to, elegantna bijela haljina raznih krojeva postala je ključni komad i baza za razne kombinacije.

Dolčevita i kardigan također su postali neizostavni komadi svakog ormara. S obzirom da je to odjeća koja ne izlazi iz mode i koju možete kombinirati s drugim odjevnim predmetima, bilo bi dobro da odaberete postojane materijale kako bi vaša odjeća izdržala dugi niz godina.

Moderni i uz malo odjevnih predmeta

Ljeti kada temperature sežu do svojih maksimuma, teško je kombinirati više odjevnih predmeta, stoga je važno da onaj jedan predmet i modni dodaci prate svjetske trendove. Ako birate haljine, ne možete pogriješiti. Svako ljeto ima svoju priču, odnosno svako ljeto nam donosi novu paletu boja koje su trenutno u modi. Stoga se raspitajte koje su boje aktualne i nabavite haljinu, modni dodatak ili kupaći kostim u toj boji. Ponekad se radi o nježnim i pastelnim bojama, a nekad o žarkim neonskim bojama.

Bijela duga haljina nikada ne izlazi iz mode, stoga s njom ne možete pogriješiti. Uzorci se mijenjaju svake sezone, no ljetne haljine, košulje i majice uvijek su u trendu. Još jedan odjevni predmet koji osim što vas čuva od izlaganja suncu, izgleda jako moderno su maksi suknje. Uz maksi suknju spremni ste za grad, kavu ili uz dodavanje nakita i drugih modnih dodataka, za večernji izlazak.

Moda u hladnim zimskim danima

Ponekad se pitate kako možete pokazati da pratite trendove u hladnim zimskim danima, kada biste se najradije zabundali u tople odjevne predmete. Postoji nekoliko trikova kako ostati u toplom i pokazati svoj stil. Svake zime javljaju se novi trendovi što se tiče jakni i kaputa, najvažnije je da vam je zimska jakna topla i udobna, a zatim treba gledati boju, materijal ili uzorak. Pufasta jakna i moderna topla kapa podići će vaš izgled na drugu razinu.

U zadnje vrijeme, u modu su se vratili baršun i koža. Stoga ove zime odaberite baršunaste ili kožne hlače ispod kojih bez problema možete nositi guste najlonke kako bi vam bilo toplije. Od modnih dodataka odaberite male šarene torbice. Male torbice upotpunit će svaku modnu kombinaciju, a uz njih ćete biti spremni za sve prilike.

Dugovječna modna pravila

Postoji nekoliko pravila koja će vam pomoći da istaknete svoje najbolje adute i da budete u trendu. Naime, potrebno se odijevati u skladu s figurom tijela jer je tako najlakše istaknuti željene adute. Ako istaknete jedan dio tijela, najbolje bi bilo da ostali dijelovi budu neutralni. Dobro je kombinirati tri boje u jednom izričaju. A osim figure tijela, potrebno je prilagoditi odjevne predmete svojoj dobi.

Nakit kao vlastiti potpis možete nositi svaki dan, no važno je da nakit i drugi modni dodaci ne odudaraju od odabranog stila. Nakitom također možete utjecati na izgled i figuru lica. Primjerice izduženom licu najviše odgovaraju veće naušnice, dok okruglastom licu sjajno pristaju viseće naušnice.


« Uradi sam Njega kućnih ljubimaca »