Katalozi | Dom i vrt | Tupperware

Tupperware - akcijski katalog, proizvodi na akciji

Tupperware

15.03. – 30.09.2024

Prikaži letak
Tupperware

01.06. – 30.06.2024

Prikaži letak
Tupperware

04.03. – 31.03.2024

Prikaži letak

Istekli Tupperware katalozi »

Tupperware katalog akcija

Pronađite Tupperware kataloge i redovito uštedite pri opremanju svoje kuhinje kvalitetnim kućanskim proizvodima. U sklopu Tupperware akcija u Tupperware katalozima pronađite Tupperware krpe akcija za čistu radnu površinu, akcije na Tupperware boce raznih veličina i dizajna, Tupperware akcije na najkvalitetnije posuđe za potpuno iskustvo posluživanja hrane, kao i druge akcije na posebne Tupperware proizvode kao što su akcije na asortiman Tupperware sjeckalica ili Tupperware kutija za kruh. Uz Tupperware kataloge i druge pogodnosti poput Tupperware crni petak akcija kupujte povoljnije i uštedite pri opremi doma. Tupperware letak vrijedi u Tuppware trgovinama i trgovinama partnerima, tako da ćete moći iskoristiti akcije koje pronađete u svojoj blizini. Kupujte uz Tupperware katalog akcija dostupan na MrOfertu ili Kaufinu i budite u prednosti.

Aktualni Tupperware katalog

Trgovina Tupperware u Hrvatskoj redovito nudi Tupperware tekuće promocije i druge kataloge kako bi privukla kupce i omogućila im pristup visokokvalitetnim proizvodima za kućanstvo, kao što su Tupperware krpe, Tupperware kutije za kruh ili Tupperware posude. Ovi letci obično uključuju informacije o proizvodima, cijenama te posebnim ponudama i popustima. Promocije i letci u trgovini Tupperware mogu se pojavljivati s različitim redovitostima, ovisno o sezoni, blagdanima ili posebnim događajima. Mogu sadržavati popuste na različite proizvode kao što su Tupperware posude za čuvanje hrane, Tupperware boce za vodu, najkvalitetnije posuđe i drugi proizvodi koji su karakteristični za Tupperware. Saznajte više o Tupperware ponudi prateći Tupperware kataloge na ovom portalu, ili preko društvenih mreža Tupperware trgovine.

Tupperware novi katalog

Tupperware može najaviti svoj Tupperware novi katalog koji će sadržavati informacije o proizvodima, cijenama i popustima. Novi Tupperware katalozi mogu se obično pronaći na njihovoj službenoj web stranici ili u trgovinama, a mogu uključivati popuste i akcija kao što su izbor Tupperware krpe akcija, akcija na posude za čuvanje hrane, boce za vodu, posuđe i druge proizvode koji su dio Tupperware asortimana

Promocije i letci mogu se pojavljivati s različitom redovitošću i trajati određeno vrijeme, obično nekoliko tjedana, a neki čak više mjeseci, točnije cijelu sezonu. Kupci obično mogu saznati više o budućim promocijama i letcima na MrOfertu ili Kaufinu, putem službene web stranice Tupperware, praćenjem društvenih mreža ili prijavom na newsletter kako bi dobili najnovije informacije o ponudama i popustima.

O trgovini, najbolji Tupperware proizvodi

Trgovina Tupperware u Hrvatskoj specijalizirana je za prodaju proizvoda za kućanstvo i posuđa visoke kvalitete, s naglaskom na trajnosti i praktičnosti. Tupperware je poznat po svojim inovativnim posudama za čuvanje hrane koje su hermetički zatvarane kako bi produžile svježinu namirnica. Ove posude često dolaze u različitim veličinama i oblicima, nudeći kupcima praktičnost pri čuvanju hrane. Tupperware također nudi visokokvalitetne boce za vodu koje su izdržljive i dizajnirane za ponovnu upotrebu. Ove boce često su ergonomski oblikovane i pogodne za svakodnevnu upotrebu. Trgovina Tupperware ima široku paletu kuhinjskog posuđa, uključujući tave, lonciće i posude za pripremu i serviranje jela. Proizvodi su često izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju ravnomjerno kuhanje i jednostavno održavanje. Tupperware nudi vlastite brandirane proizvode koji su prepoznatljivi po svojoj kvaliteti i dizajnu. Neki od njihovih najpoznatijih proizvoda uključuju "Tupperware posude za čuvanje", "Eco vodene boce" i "CrystalWave posude". Osim vlastitih proizvoda, Tupperware također može ponuditi proizvode od drugih priznatih brandova koji se koriste u svakodnevnom životu, poput proizvoda za osobnu njegu i čišćenje. Sličnu ponudu pronađite u trgovinama KiK ili Pepco.

  Tupperware se ističe svojom trajnom i praktičnom ponudom proizvoda za kućanstvo, čineći ih popularnom destinacijom za kupovinu proizvoda koji olakšavaju svakodnevni život i doprinose očuvanju okoliša. 

  Lokacije Tupperware trgovina i distributeri

  Tupperware ne posjeduje fizičke trgovine s tradicionalnim radnim vremenima u Hrvatskoj jer se njihovi proizvodi obično prodaju putem nezavisnih konzultanata na temelju kućnih sastanaka ili online narudžbi. Postoje dvije lokacije Tupperware službenih distributera, u Varažinu i Rijeci. Kako bi kupci naručili Tupperware proizvode, obično slijede ovaj postupak:

  1. Online narudžba: Kupci posjećuju službenu web stranicu Tupperware ili se povezuju s nezavisnim konzultantima putem društvenih mreža kako bi pregledali ponudu proizvoda.
  2. Plaćanje: Tupperware obično nudi različite opcije plaćanja, uključujući plaćanje putem bankovnih kartica, online plaćanje i druge metode.
  3. Dostava: Nakon što se narudžba obradi i plati, proizvodi se obično dostavljaju na adresu kupca putem kurirske službe. Troškovi dostave mogu varirati ovisno o narudžbi i odabranim opcijama dostave.

  Kupci koji preferiraju online kupovinu mogu pronaći širok asortiman Tupperware proizvoda putem njihove web stranice ili putem nezavisnih konzultanata. Važno je napomenuti da se radno vrijeme i dostupnost proizvoda mogu razlikovati ovisno o konzultantu i njihovim terminima.

  Tupperware Hrvatska kontakt

  Ovo su neki od načina kako kontaktirati Tupperware trgovine i informirati se o svim budućim ponudama:

  Također možete doći na razne dane otvorenih vrata Tupperware trgovine organiziraju te se tako bolje informirati o novom Tupperware katalogu i popustima koje ova trgovina nudi. Raspitajte se i o My Tupperware programu preko kojeg je moguće ostvariti dodatne pogodnosti.

  Što je Tupperware?

  Tupperware je poznata marka proizvoda za pohranu hrane i kućanskih potrepština. Osnovana je 1946. godine i postao je poznat po svojim plastičnim posudama i kontejnerima koji se koriste za čuvanje hrane. Tupperware proizvodi dolaze u različitim oblicima i veličinama, uključujući posude za skladištenje, posude za grijanje hrane u mikrovalnoj pećnici, boce za piće, zdjele i mnoge druge kućanske proizvode. Ovi proizvodi često imaju hermetički zatvarajuće poklopce koji pomažu u očuvanju svježine hrane i sprječavanju curenja. Tupperware je postao sinonim za kvalitetne proizvode za pohranu hrane i kućanske potrepštine te se koristi širom svijeta.

  Gdje kupiti Tupperware?

  Tupperware proizvodi obično se mogu kupiti putem neovisnih Tupperware konzultanata ili na službenoj Tupperware web stranici. Često se organiziraju Tupperware partyji ili sastanci na kojima možete vidjeti proizvode uživo i dobiti savjete o njihovom korištenju. Na tim događanjima možete naručiti proizvode direktno od konzultanata. Alternativno možete napraviti narudžbu putem interneta i proizvode će vam dostaviti na kućnu adresu. Ponekad se Tupperware proizvodi mogu pronaći i u određenim trgovinama ili prodajnim mjestima kao što je Konzum, ili na različitim online trgovinama i trgovinama treće strane. Međutim, budite oprezni i provjerite autentičnost proizvoda ako kupujete izvan službene Tupperware web stranice ili od ovlaštenih konzultanata.

  Druge trgovine

  Vidjeli ste sve kataloge trgovine Tupperware? Bez problema, na našim stranicama naći ćete akcijske ponude drugih trgovina. Trebate samo kliknuti na logo nekih od trgovina ispod i prikazat će vam se svi akcijski katalozi i ponude te trgovine.

  Najnoviji članci

  Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

  Roštilj: ljetna simfonija okusa i mirisa

  Roštiljanje nije samo jednostavna priprema hrane. To je ritual, slavlje okusa i mirisa, podijeljeno s prijateljima i obitelji. Umijeće je to koje uz…

  Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

  Proljetno čišćenje: Kako to učiniti pametno i učinkovito?

  S proljećem dolazi neodoljiva želja za čišćenjem i uklanjanjem zimskog nereda. Iako se neki od nas s entuzijazmom bacaju na čišćenje, drugima je to…

  Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

  Obnovite ljepotu vašeg vrta: vodič za proljetno održavanje nakon zime

  Nakon dugih zimskih mjeseci, proljetna sezona donosi priliku za obnovu i brigu o vašem vrtu. Niže su koraci koji će vam pomoći pripremiti vrt za novu…

  Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

  Minimalizam u vašem prostoru i umu: Put prema mirnijem životu

  Pogledajte svoj stol, ormar ili dnevni boravak. Koliko stvari vidite? Minimalizam, koji nije samo estetski trend, već i način razmišljanja, može…